Måndag 31 augusti

hejsan!
är hemma i torsåker nu.. Har precis kommit hem från träning, går inge bra på träningarna nu för tiden ;/ fan mår så himla illa , uschfyblää! Men det känns bra att träna iaf , även fast jag mår illa ! aa och förutom de så känns nästan allt annat inge bra heller .. Vad hittar man motivation till allt ? Aja fokusera på dom braa sakerna , jappjapp :) Har en svag aning att det är rätt trökigt att läsa också.

Iaf så har jag varit på björkhaga idag också, och nu har jag nog bytt.. neej tänker inte ens skriva vad jag tycker om det , hehe..

Nej nu blire några one tree hill avsnitt och sen sova.


I'ts you..when all my dreams come true, the one i want next to me!
It's You!


xoxo/e.j ♥


Torsdag 27 augusti

Hallåhej :) Hemma från skolan nu, idag fick vi rita lite kläder och sånt. det var kul faktiskt ! Har köpt skorna som jag lag in i tidigare inlägg också =D fast jag är bra osäker på att gå alltså, kommer inte förvåna mig om jag kommer vricka foten och ramla på rumpan om jag använder dem , hehe! 

Nej nu väntar jag på att träningen ska börja , känner mig lite små taggad eftersom det var ett tag sen jag träna nu , igen.. -.- 

Kan lägga in vad vi har gjort i skolan hitils ...


ett kollage där man skulle typ förklara sig själv, drömmar och sånt å.
Så aa jag gillar ju att dansa och älskar musik , min förebild är
carolina gynning och jag vill flytta till typ hollywood där folk ska
känna igen mig ;)


Skissat kläder , jag gjorde en klänning och en stickad mysig höst tröja :)

Imånn blire att prova på Björkhagskolan Barn&Fritidsprogrammet. Får vi se hur jag väljer och så sen , är så hilma svårt alltså :/ Men jag lär ju bestämma mig snart.. åå det är så svårt !!

Byebye xoxo/e.j ♥

Onsdag 26 augusti

Hejhopp:) har varit hos syon idag igen , blir nog hofors .. jappjapp!

VILL HA LISTA!


1.Mobiltelefon , så viktigt just nu alltså!


2.Dom där tjusiga skorna !!


3.Någon parfym , någon utav dom här kanske :)


4. Klocka!!

5. Stickade tröjor !!!!!!!!

Söndag 23 augusti

HejHejHallå! Har inte varit så bra uppdatering kanske .. Har gjort annat helt enkelt , som shoppat :)
I fredags tog jag och alex bussen till gävle , träffa linn på bussen som skulle åka in till emma som redan var i gävle , men hon hoppade av i sanviken för hon vart så kissnödig , haha ! Alex och jag skulle egentligen åka till valbo , men vi började med att åka till gävle för jag skulle kolla på en klocka på Ur&Penn  , som såklart var slut ... Vi gick i gävle ett tag sen åkte vi till valbo ! Jag hittade ett par svarta jeans från gina tricot , en lite pösigare ehmöö .. T-shirt kanske ? Från VeroModa Och sen köpte jag en ring också , eller fick faktiskt :)


klockan jag skulle köpa men                       The ring !
inte fanns :/ blir att åka in nästa
vecka också !


Sen igår åkte jag Matte Erica & Nelly till Falun, häsla på linda och staffan i nya lägenheten. när vi hade varit där och kikat lite så gick erica jag och nelly ner på stan och kolla runt lite, och då fynda jag ett par skor också :D 129 kr, kan det bli bättre eller ;) haaha!

 Nytt linne jag har fått av emelie :)

På kvällen i går vart det mat hos erica med mycket vitlök, och skällskap av grannarna ! Men ännu senare på kvällen åkte jag ner till torsåker för det var ju där det hände grejer igår. Så hade lite skoj med  Linn emma rebecka antonia johanna. Jessica jennifer och andrea kom också sen!

Nu idag vet jag inte riktigt vad som händer :/ Mormor ringde nyss och vela bjuda på mat , men jag vill in och kolla på match i storvik åh .. mamma kan du sluta gå runt jordklotet eller ? kom hem !

Byebye xoxo/e.j

Tisdag 18 augusti

Hejsan :) Idag har det nog varit den värsta dagen i mitt liv ... usch , känndes inte alls rätt att gå i falun , okej visst det är bara första dagen , men man brukar väll kunna känna lite hopp iaf , men nejnej det gör då inte jag ! Det finns så mycket bra den där skolan erbjuder , som körkort , laptop , resor , en bra utbildning osv .. men ändå känns det inte bra ;o ååh vet inte vad jag ska göra , vill inte gå upp imånn och gå till dit igen , usch det var värkligen ... aa hemskt ! åå vill ju gå linjen men samtidigt inte .. Jag känner att jag inte passar in där och kan inte vara mig själv .. Jag är fortfarande ett barn , jag borde inte få utsättas för sånt här ,höhö!! fyfan har nog aldrig mått sämre , eller joo , men det börjar komma upp på den nivån nu alltså...


Måndag 17 augusti

Idag är det många som har sin första skoldag. Många av er kommer säkert hem och säger "det var inte så farligt som jag trodde" Några känner sig jätteglada och tycker att allt verkar toppen och vissa av er kände säkert en oro över att inte hitta några personer som man klickar med på en gång. Och vet ni? Oavsett hur ni känner så kommer era känslor att blandas tusen gånger om under er gymnasietid.

Gymnasiet är definitivt den roligaste period som jag har haft i skolväg. Man får börja om, vara en helt annan person en den man hade blivit under högstadiet. Man får förnya sina löften till sig själv att "nu jäklar ska jag börja plugga till proven i tid" och sköta skolan ordentligt. Men gymnasiet är lite läskigt också, man får ta mer ansvar och plötsligt träffa människor som ständigt frågar "Ja men vad vill du bli i framtiden? Va, vet du inte det? Hallå du går faktiskt i ettan på gymnaiset och då ska man veta det!"

I början kommer det bli en liten kamp i klassrummet om vem som kan mest, vem alla tycker mest om. När jag började ettan gick jag in alldeles för hårt och skulle synas och höras mest. Det gick åt helvete, jag upplevdes mest som en skytsam tjej och tog alldeles för mycket plats. Efter min första gymnasiedag så gick jag hem och grät, det kändes så jobbigt att bygga upp en relationer på nytt och hitta min plats i klassen. "Vem skulle jag vara? Jag var ju den där tjejen som räckte upp handen jämt och skulle kunna allt i högstadiet = plugghästen. Nu på gymnasiet ville jag bli den där coola tjejen istället". Idag vet jag ju att det handlade om osäkerhet från min sida, jag ville ju bara få kompisar.

Ni som känner pest och pina efter er första dag på gymnasiet med en ny klass. Ha is i magen! Var dig själv bara och försök att prata med så många som möjligt innan man gaddar ihop sig två och två. Det är bara dumt. Alla är lika nervösa just nu, även fast man inte ser det så du är inte ensam. Nu har du tre otroligt roliga år framför dig, om tre år tar du studenten och det kommer att gå så snabbt. Alldeles för snabbt!

- blondinbella



Usch jag är så jäkla nervös, Det här kommer ju inte att gå!!!  Inatt har jag legat och grinat föratt jag inte vill gå i falun, kommer tårar nu när jag tänker på det också .. Har setat och tänkt hur kul mina vänner kommer ha på björkhaga , dom kommer ju ha sånna roliga raster tsm, som det har varit på haga. ååh jag saknar dom dagarna ...

Har kollat på massa bilder nu , haha shit vad bilder jag har på antonia , helt sjukt :)
















<3

Nu blire lite mat , lassange och feetttaaaa ;D

xoxo/e.j ♥

Söndag 16 augusti

Hejhejhallå :) Igår var det crusing i Hofors, såg lite bilar på eftermiddagen. för på kvällen var emma rebecka linn och jag i ericas lägenhet och jaa vad gjorde vi, typ snacka :) sen gick vi ut en stund på kvällen , men kul att det spöregna då och det var skitkallllt !!
 


varför ska jag alltid säga A ;o ? damn!

One minute it's love
And suddenly it's like a battlefield...

Nej nu blire någon film , men vilken .. hmmm ... jusstia måste bädda i nya sängkläder i sängen, guud vad jobbigt !

byebye xoxo/e.j ♥



DAGENS:

humör:
  fundersam!
problem: håller saker inom mig,så råkar man säga a ...
kläder: shorts och linne
plus:  hitta fina linnen på internet .
minus: att min dvd inte spelar vissa skivor ;/
frisyr: utsläppt, en jäkla risbuske !
låt:  ååå så lätt ! David Guetta Feat. Akon - Sexy Bitch !!!
händelse:
 ingenting specc  
planer:
torsåker!
dagens drog: -
dagens måste: tvätta håret med mkt balsam .  
saknad: 
alexbalex!
önskan idag: -
ser fram emot:
 ingenting specc..




Onsdag 12 augusti

Tjabba :) Idag har jag fixat tågkort och busskort , ahh det börjar verkligen närma sig nu ;/ Annars då , joo idag har jag inte mått nå bra alls , på morgonen och förmiddagen mådde jag inte alls bra , sen senare nu mot kvällen har det blivit allt bättre , men kan ju inte precis säga att jag är på topp heller .. suck! 
Så idag har det blivit lite utav en film/tv dag , har sätt 17 again och lär säja att zac efron är ooootroligt snygg när han kommer första dagen till skolan tillfixad och så , rawr ;) har sätt hur man blir av med en kille på 10 dagar också , den var ju faktiskt rätt bra , emma ;p hehe !



 

musik har det blivit en del av idag också , The Fray och Keith Urban :) ååh så bra <3

nej nu ska jag nog dra in till sängen , byeee !

xoxo/e.j ♥

Måndag 10 augusti

Halåj :) Alltså shit det är då verkligen inte långt kvar av sommarlovet nu heller . Varje gång jag tänker på det så får jag en klump i magen, blir så jäkla nervös av tanken att jag ska gå i falun .. uschfyblää! Men när man väl har börjat kommer det säkert gå bra, hoppas jag !!

Idag har jag haft MTV på och guud vad många gånger dom har spelat Pixie Lott - Mama do (Uh oh uh oh) , vet inte om jag tycker låten är varken bra eller dålig .. det går iaf att lyssna på, för rätt bra är den ju , tror ja ;) Hon är ju väldigt fin, så man blir ju inte lite avensjuk när man ser videon , nej nej..


pixie lott !

Nej nu blire nog Hangover HAHA :D llove that movie alltså <3

byebye xoxo/e.j ♥

Söndag 9 augusti

Hallåj :) De sensate dagarna har jag varit i edsken och malmjärn , ååh det är så härligt , tror jag börjar bli beroende av solen alltså .. Känner att jag vill ligga ute i solen heeela tiden , det är så skönt! Förutom idag, det är lite tråkigt att ligga på baksidan , ångrar att jag inte följde med emelie ,erica och co. till malmjärn. typiskt !

Aja igår var jag och några till hos jessica och hade kul :)

byeee , xoxo/e.j ♥

Everybody falling down down down down down


Torsdag 6 Augusti

Hejsan :) Både igår och idag har jag varit i edsken i farmors stuga , och både igår och idag har jag tränat!! gick betydligt mkt bättre igår lär jag säga, eftersom jag hade en fyhelvetes träningsvärk idag.. Men det är skönt att man har fått rört på sig lite , har varit lat allt för länge nu, men jag ska försöka bättra mig ! Men fyfan för solen alltså , det tar ju inget, är ju likblek och jag får ingen färg, jag måste få färg juh , vill inte vara blek ..



Nu ikväll så blire nog One tree hill maraton :) fina grejer det !!

byebye! xoxo/e.j ♥



DAGENS:

humör:
  surig :(
problem: blek
kläder: shorts och t-shirt 
plus:  fint väder!
minus: träningsverk
frisyr: vanligt utsläppt
låt:  Grace Potter - Apologies
händelse:
 ingenting.  
planer: innebandy träning.
dagens drog: -
dagens måste: träna!  
saknad: rebeckap
önskan idag: -
ser fram emot: kryssning dåra :)


 

Måndag 3 Augusti

hejhopp :) dålig uppdatering , men denna gång vart det faktiskt en förvarning ;p

I Tisdags fick jag ett sms av mamma där det stod typ att vi skulle ta semester imånn , så på onsdagen åkte jag hem till torsåker , men mamma och jag bar strax efter iväg mot göteborg ! Vi gick på liseberg och JAG åkte karuseller , jaa jag fick typ åka allt själv , pinsamt! man när man var där så lära man ju åka ! den teorien har inte mamma iaf :/ dåligt!
Samma dag åt vi på en jätte god resturang på avenyn, mums!




Dagen efter det bar det iväg mot Ullared , hitta väll lite roliga saker men det var då allt jobbigt att gå där , asmkt folk juhe :/ menmen , nu har jag varit där iaf .

Sen åkte vi hem för jag vela hinna vara med på rebeckas kalas. Mamma och jag hade tänkt åka över till Danmark också , men färjorna stängde den dagen vi skulle åka, för det blåste så mkt. Men jag hann iaf komma hem till rebeckas kalas , och där bjöds det på mat och så spelade vi rockband och singstar och snacka allmänt bara :) 

snart drar skolan igång ............

Vill passa på att ge jennifer massa lyckoöskningar nu som har dragit iväg till Umeå ! Lycka till tjejen , det kommer gå ASBRAA !!

Byebye , xoxo/e.j ♥