fotboll:)

Nu är det avgjort ! Spanien vann :D Hejjade på dom ;b lätt att säja nu vaa? , nej, men enligt matchen är dom lätt värdiga vinnare ! Har lite nya favorit spelare :) Ramos, vilken hjälte ;p right emelie? Sen tycker jag självklart torres var jätteduktig, iaf i första halvleken :) Men min absoluta favorit är fortfarande casillas :) 




 nu ska jag nog dra mig till sängen ;b Imånn blir det besök hos mormor :) byee!godnight!

xoxo<3

Söndag 29 Juni.

sorry dålig uppdatering, men jag hr faktiskt skrivit inlägg , men när jag ska lägga in dom så får datorn damp och allt tas bort ;s hoppas det inte blir så nu :)

ännu en söndag, imånn ny vecka :) Hoppas på en solig vecka , min morbror ringde för en stund sen, det var 38 grader hos honom i sthlm , dela med er av det fina vädret säjer jag ju bara!

Igår sov jag hos antonia i hofors, vi gjorde typ ingenting, kolla på film och sånt , trevligt ändå :D Och idag har jag inte gjort något specc, antonia hängde med hem en stund bara .

Ikväll blir det fotboll ;D jag vet inte riktigt vilka jag håller på, jag har hållt på tyskland sen typ sverige åkte ut , men i spanien spelar ju min favorit spelare , iker casillas :) så igentligen spelar det ju ingen roll vilken som vinner :D hoppas bara det blir en kul och spännande match att se på :D


My favorite fotballplayer in the world :)

xoxo!


Onsdag 25 Juni

Hejsan! Idag är det faktiskt en dag där jag har gjort någonting på ;b yää!

Idag klockan 11 åkte jag upp till farmor i edsken och var där ett tag, så roligt att vara hos farmor eftersom hon är så rolig :D Vi typ rensa groddar från potatisar,sen kolla jag lite på gamla bilder och så , alltid roligt :) Sen kom mamma och pappa upp till tre och då skulle pappa självklart fiska lite ;p Inte föratt skryta eller så men pappa fick faktiskt fisk på första kastet, sen kasta han igen en gång , och sen på tredje kastet fick han en ny , obs. och det var inte samma fisk ! den som han fick andra gången var mycket mindre ;p haha !





















farmor's träd ;)





Sen drog jag hem och då ringde jag antonia, hon bah ; jag kommer snart. =) sen fick jag ett meddelande där det stod typ : skulle åka hem med rolle och marie men dom var å handla och då handla så mycket att dom glömde mig, men jag kommer snart iaf . .
Då låg man och skratta lite ;p haha !
Aja, när hon kom till toråker gick vi ut och gick och pratade osv . ;p sen gick vi till IP och lira lite fotboll , Olsen brother's + dihlen joina ;p



Nää , nu ska jag titta på greys ;p andra sesongen part 2 är jag på nu ;P haha ! byebye !

xoxo<3



vindarnas tempel (?)


Tisdag 24 Juni.

Hejsan! Idag ska jag åka och hjälpa erica med lägenheten eftersom hon ska flytta nu :) Värsta bra att hon ska flytta till hofors nu ;D då kan jag bo där ;p haha! kanske inte bo där , men vara där ganska ofta :)

Senare idag ska jag på fotboll's träning (Y) asså jag har typ inget att skriva efter som jag inte gör något på dagarna ;s det är så tråkigt. jag vill att det ska vara strålande sol så man kan sola&bada , jag tycker det är för kallt att bada nu + för mycket moln på himlen.

jaja, jag ska dra till sandviken nurå , byebye !

xoxo<3

Söndag 22 Juni.

Heej, kan ju börja att berätta om gårdagen. Igår åkte jag till Hammarby med några ;p Det var ju hur bra cykel väder som hälst! Innan vi skulle åka regna det , sen bara löstes det upp och solen titta fram :) Men i parken var det väll inte så specc kul . eller det vart roligare och roligare ;p men typ vid ett kanske börja jag nysa som en tok , Jag nös värkligen hela tiden sen fick jag svårare att andas , så emma och jag börja cykla hemmåt. men vi ringde pappa, jag orka värkligen inte cykla oc nysa och ha fett ont i näsan , så vid gustafsberg kom han :)

Idag har jag inte gjort ngt , spec förutom att kolla på one tree hill typ :D och senare, närmare bestämt klockan 9 är det freedom writers på canal + drama :D

slänger in lite bilder från igår :)


Antonia,Emma & Jessica


Cykling! har typ cyklat från alla andra! segisar.


Det underbara vädert :)


Folk! :)



Midsommardagen!

Hejhej. Igår vart det lite god mat hemma, sen ringde jag rebecka och linn och vi gick upp med alex,viktor och filip och lira lite foboll, eller jag kan ju inte påstå att jag lira ;p satt mäst brevid, gör så onte i fötterna ;p hhihi!

Efter det gick jag hem och satt på mig morgonrocken, och när jag sitter för mig själv kommer antonia instapplandes med sig har hon jessica ;p vi drog upp till IP igen, men då satt vi mäst och prata mitt på plan typ ;p jenny,linn,antonia,jessica,johanna och jag ;p Vi gick runt och titta lite på torsåker ,och fastnade vi gästis =) Så stod vi väll där till typ halv 2 ;p eller jag vet inte riktigt .

Sen gick jag hem och kolla på one tree hill :) och somnade skööönt :D

Idag blir det väll hammarbyparken :) 1 problem bara ! gusch vad trökigt och kallt att cykla hem sen ;p Hoppas emma blir med , då kan hon och jag cykla tsm hem :D slipper man åka ensam ;p vilket inte blir så stor risk eftersom det säkert blir mycket folk och jag är inte den ända som ska hem :) Men jag vill åka med emma iaf :D åhh , tror jag ska ladda kameran tills ikväll =) ! yäyä!

byebye! xoxo!

Midsommarafton!

Glad Midsommar ! lär jag ju börja säja :) Synd bara att jag har inget för mig att göra, blir väll att man går upp och tittar vilka som är på gästis ;b in kommer jag ju inte :(;p Sen i morgon blire väll hammarbyparken ;p även fast jag inte är så sugen att åka dit , men då cyklar man och då tränar man ju medans (Y) great ! hhaha!

Jusstia, träning igår gick helt okej, fast i slutet så åkte mitt skavsår upp, så jag kunde inte vara med dom sista 10 minuterna typ ;s  annars gick det bra , föratt vara första gången på hur lång tid som hälst ;p När jag kom hem sa jag till pappa : du pappa det är typ var runt om nu , vad ska jag göra ? Han bah: låt det vara! ;p HAHAHAHAH! höll på skratta ihjäl mig , var det roligaste jag har hört på länge ;p hahah!

Näe, nu ska jag väll ut och plocka blommor år mamma , eller så följer hon med ellet nått , byebye!

xoxo:)


Torsdag 19 Juni.

Hejhej, Idag har jag inte gjort något specc mer än att jag har följt med mamma till affärn och midsommarhandla ;p Nu är kylskåpet fullpropppat kan jag lova :)

Idag har jag också kollt på One tree hill, jag har fixat nya avsnitt från sesong 5, kunde inte hålla mig , är ju upphåll på 5;an nu :( fattar inte hur man kan vara så dum och göra så ;s Så jag tjuvstarta lite , så nu har jag gråtit en skvätt ;s blir så arg på haley att hon inte litar på nathan ! buhue! Älskar när Peyton är bitch, haha!




Snart ska jag iväg och träna :) Hoppas det kommer gå bra även fast jag har världens skavsår/vattenblåsa på foten ;( äsch, går nog ändå :)  byebye!

xoxo:)

.......

Guud vad dåligt sverige spela idag, det var inte en gång dom gjorde något bra tycker jag :( besviken som tusan är jag på dem, jag var säker på att dom skulle vinna idag, men jag hade fel :(

vart inte så som det var tänkt heller, vi skulle se allehopa men det blev inte så . Jag och rebecka gick till Gästis och tittade. Men hon var aldrig tyst hon heller , själv satt man inne i matchen vettu. så i ena örat hör man hon heeeela tiden ;p glappkeften haha ! blabllabla.! tror inte det var nå viktigt hon snacka om heller ;p


Nedras grabbar ;(


aja, efter matchen drog jag hem, men var inte hemma så länge. Antonia skicka sms och sa att hon var hos rolle och fråga om jag skulle komma en sväng. Så jag gick dit en stund och titta på film.. Var någon konstig film med jennifer love hewit (stavning?) Hon hade världens konstigaste röst i den filmen, irretera mig grymt på det ;p

Aja, nu ska jag gå och sova för imånn ska jag upp till hofors och handla åt gammelfarmor :) byebye!

xoxo<3


Onsdag 18 Juni.

Hejhopp, ännu en dag med rätt trist väder , okej, det är uppehåll nu men jag vill att det ska vara stråålande sol ! jag vill bli brun NU!

Idag vakna jag 12 och det kändes inte bra , som om jag hade sovit bort hela dagen ;/ Vet ju inte vad jag ska göra idag heller, Tänkte gå upp till farmor men nu säjer mamma att hon är i stugan i edsken .

Usch, känns som ingen bra dag idag :( jaaaaag irreterar mig på allt jusst nu ! på små saker som ljud osv. !! Men en ska är bra iaf , och det är att jag ska börja träna fotboll igen ;D vårat lag i torsåker har ju lagts ner , och jag känner att jag inte vill spela i hofors , så jag var och titta när emma träna med 94;orna (trorja) Då fråga en mig om inte jag skulle vara med, och min plan från början var att gå upp och fråga om jag fick vara med och träna. Så det var tur hon fråga för annars hade jag nog inte vågat frågat , så nu ska jag träna igen ;D Synd bara att jag har världens konstigaste skavsår som jag fick igår på min ''powerwalk'' ;p "/

Ne nu ska jag gå och göra ngt , byebye !

xoxo!

Tisdag 17 Juni

Hejhej, kan ju börja med att berätta lite om gårdagen. Igår var jag med emma vi bestämde oss föratt vi skulle baka ngt, så det vart kiwisorbet. När vi stod och mosa och vispa kom jessica och antonia en sväng, vi titta på tv ochh snacka osv. trevligt trevligt! Gick hem typ halv 1 , vart kanske lite sent , men man lär ju passa på nu när det är sommar :)

Idag har Erica varit här en sväng också , vi prova släppa ut sixten men han sprang iväg så erica fick leta lite ;p Men han kom tillbaka iaf :) bradet! Efter kattjakten gick vi ut på ''powerwalk'' (HAHA) tur att hon kommer så jag kan röra på mig lite;p

fick nyss reda på att andreas som min syster hänger med är jonas jonsson's brosa ;p haha, tyckte jag var lite coolt, för jag hade ingen aning om det ;p

Nu vätar jag på emma hon ska hjälpa mig lite med mitt blogg utseénde ;p har ju börjat lite själv som ni kanske ser ;b Men först ska jag springa ner i duschen :) bebye!

xoxo:)


Måndag 16 Juni.

Ny vecka :) Hoppas att denna vecka får finare väder ! Men det ser lite mörkt ut ;(  Nu regnar det iaf ;( buhu!

Nu funkar min dator igen ;D eller det var inte datorn det var fel på, det var internet , men pappa och jag har varit och köpt en ny såndäer adapter (stavning?) idag ! :D den är mkt snyggare än min förra ;P

Städat rummet har jag gjort idag åh! rent och fääscht!

Har hunnit gjort ganska mycket saker idag och klockan är bara 12 ;b eller mycke och mycke , jag har varit till hofors sen har jag städat rummet , ;p det känns mycket ;P haha ! får se om jag hittar på något senare också :)
byebye!

xoxo<3

tröök...

Nu är det en sånn här tråkig söndag ;s det är bara föratt det inte är one tree hill nåmera .. någon som vet när det startar ???? jaja, senare ikväll tänkte jag titta på 5;an det ska vara filmer baserat på sånt som hänt i värkligheten, spännande ;p

idag har jag typ bara busat med sixten ;p haha ! han bor ju här nu :) eller han ska bo här i ett tag ;p

Jag har också knäppt kort , men inget vart bra ;S radera alla utom två stycken ;p  menmen

Jag såg just en tv reklam för ''Braun'' en sån här rakapparat typ. då får man se hur den rycker upp håren , också jämför den med en vanlig . och då på ''braun''-sidan , blir det ett hårstrå kvar , hhaha . tyckte det var lite kul ja , förklara säkert lite konstigt, men ni ser säkert själv ;p



busar med sixten:)


haha, raawrrrr ;p


Söndag 15 Juni.

hejej, synd att typ allt här i närheten har stägt idag ;/ jag skulle värkligen behöva köpa en sån där sak som är sönder till min dator , pappa 'glömmde bort' det i fredags ;s Fast jag hör för mig att effärer brukar vara öppen en liten stund på söndagar ? men tydligen inte då , enligt  mami ;b Fast i valbo är det u öppet, kanske ska fråga mor om vi ska in ;p har ju inget annat för mig idag .. jo, jag vill se reprisen på gossip girl eftersom jag missa det i tisdags .. :p men får se , gör ju inte hela världen om ja missar. kan ju ladda hem senare :) haha!

åHHH, idag har jag ätit världens godaste fukost <333 (åt samma igår också) JORDGUBBAR, yogurt och lite crunch musli :) så hilma gott , skulle kunna leva på det ! nästan , spagetti och köttfersås och tacos lär jag ha ibland också ;p Jag tror faktiskt vi ska äta Tacos ikväll , mums :):):)




sverige .vs. spanien

Gult och blått här hemma kan jag lova :) fotboll!!!! 1-1 just nu ;p

Idag har jag mått bättre, puuuh, vilken tur, frisk imånn säkert!
Loppis har det varit här på byn idag också , gjorde faktiskt lite fynd .

Köpte två elvis tavlor 150kr ;p
Sen prova jag ett armband , Hon som stod och sålde  bah : Ta den! du får den , du klär så bra iden ;)
jag bah : taaack så mkt :D

nää, nu lär jag tillbaka och se på fotboll ;p byebye !


Nytt fynd:)

fotbollsfeber:)



gulblåå!







xoxo<3



20:00

Nej, usch, nu blev jag sur . ! varför förlorar man sådär i sista för ? det är väll onördigt :/ 
Annars såg det väll helt ok ut , men i slutet var det bara spanien som hade taget . Synd att rosenberg missa i slutet, hade blivit snyggt om han hade satt den :) menmen , Sur är jag iaf!

Nu har jag ingenting att göra och klockan är bara åtta ;s humm.. aja kan ju ge tips på en bra låt :)



btw, det är inte elvis som sjunger ;p bara han som bakrund ..volbeat - Sad man's tongue

Fredag den Trettonde .

HejHopp, Usch, Nu har sommarlovet börjat och jag ligger endast hemma och snorar och hostar för jag är sjuk ;/ suck , det är väll typiskt . :(  Men jag blir nog frisk snart (Y) hoppashoppas!

Idag har jag tittat lite på olika filmer , gråtit en skvätt till ladder 49 ;( buhu! sorlig film!
Jag har också varit hundvakt idag , till mormors hund tindra :) Tjäna en 50;lapp på det :D nice!

Klocken sju idag ska tjejerna se på film,och äta osv. blir så avensjuk för jag vill också vara med :( kanske tittar in en sväng efter dom har ätit och så . vill ju inte smitta dom , då blir dom säkert sjuk till midsommar och det vill jag inte riskera. + att linn har hund , och det är ju inte det bästa just nu . Okej, då tänker ni, men du var ju hundvakt idag ?, men det är såhär, tindra är en liten dvärg's pudel och det är allergi hundar, dom flesta som är allerigisk tål dom . och jag är nästan en av dom :) 


Bus-tindran ute;P

Naaw, min lilla bebis..


xoxo:)

Torsdag 12 Juni.

God Morgon =) Vaknade nyss och tittade på klockan så stod det  4.:48 också blinka den, så det måste varit strömavbrott inatt ? jaja, onördigt att veta ;b

Jaja, vad händer idag då ? Hummm... ingen aning , vet inte ens vad det är för väder 'än , ska kolla nu , hold on...
det  är typ ett stort moln över himlen här , men solen skiner lite igenom.

Vill så gärna gå på en promenad  nu när solen skiner,men känns som kroppen säjer nej ;s Jag är helt slut i kroppen och min hals gör jätte ont :/ så den ända promenad jag får är nog att gå till macken att köpa halstabletter ;s

Får väll se om jag blir bättre senare på dagen , också får jag hoppas att någon rolig typ ringer när jag mår bra :) byebye!

xoxo<3

H.O.T'ie of the day.

Cristiano Ronaldo!



haha, målskytten och assistmannen (eller vad jag ska kalla det)  blir hot'ie of the day today :)
Riktig snygging det dära!


Onsdag 11 Juni

Dålig uppdatering föratt det har stått att jag har angett fel lösenord eller e-post adress även fast jag inte har det ;s tokigt det dära ;s ? Men nu funkar det igen iaf =)

Nu är det ÄNTLIGEN SOMMARLOOV :) så hilma skööönt.
Skolavslutning var igår och då fick jag mina betyg :) jag har inte IG i något nu :D men jag har sänkt nästan alla ämnen från förra året ;S iaf, när jag stod och läste kom en lite tår i ögen nästan , jag som så gärna ville ha MVG i hemkunskap, men tyvär fick jag VG . Jag har ju så svårt att lära in mig saker som t.ex. svenska,engelska,matte,spanska osv. så då ville jag ha riktigt bra betyg i det jag värkligen kan få som t.ex. bild,idrott,hemkunskap typ. men attans då , jag tycker iaf jag är jätte duktig på hemkunskap och är värd ett MVG !! ska prata lite med annacarin efter sommaren. LIksom Rebecka fick t.o.m MVG , hur kan det hända ? haha ! ;p



(änn så länge har jag inge bra bilder från skolavsluningen,men det kommer väll:] )


Igår var jag även på ''kvällsskolavslutning'' Lite disco och livespel.

Kvällen börja i antonias nya hus :) mycket fint lär jag säja !  Vi spela lite spel, (med andra ord) tyvär förlorade det blonda laget. men förra gången vann vi jue. haha , 1-1 nu ;P Sen käka vi jordgubbar och chokladpudding , yami!
Sen drog vi till sommarteatern och dansa lite, sen vart det mimikry:) Synd att det är så dålig ljudanläggning på sommarteatern. Skråålar så himla mycket i öronen, man hör inte så bra vad dom sjunger ;s Men gud vad snygg hjalle har blivit !!!! NU har han ju kort hår , visste inte att det var hjalle och heavy som var med i mimikry.. Men iaf , han såg väääldigt bra ut :)


Nu  väntar jag på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan prata med dom om skjuss hem ikväll ;p Emma,jag,antonia,jessica och kanske linn och rebecka skulle ju hitta på ngt ikväll. men det är så dåligt väder så det känn ju lite trist ;s + att jag känner mig inte så kry, känns som jag har feber också har jag väldigt ont i halsen ;s typiskt nu när det blir sommarlov.. . seya! 


xoxo<3 


Lördag 7 Juni

wohow, uppdatering direkt från göteborg vid rebecka's mormor's dator ;p nice det.!

Kan väll börja med att berätta om tågresan ner dåra. det var varmt så inisjutton på tåget från örebro. det är det ända jag har att säja typ. Väl nere i göteborg hämta rebeckas morfar oss, när vi kom till huset gick vi ner till havet och svalka av oss.. sjukt varmt i vattnet vare, men jag våga inte gå ut så jag satt i strandkanten typ . Liksom har ni aldrig hört låten ; akta dig för havet . ? då ska man göra det också ;P

På fredagen vakna vi tidigt och drog på liseberg ;D så jävla kul! När vi kom var det inget folk alls dom första timmarna , men behöve inte ens köa ;o max 15 minuter typ . så vi åkte balder 4 gånger, kanonen 2 eller 3 gånger tror ja, kållerado tusen gånger typ ;s självklart vart man precis blöt på pinsamma ställen om man säjer så ;s haha ! Så det var riktigt kul ;P

Sen drog vi till hotellet, senare på kvällen satt vi i ''baren'' så var det trubadur där ;P guuuuuudd ! nu kommer det bästa. När han hade spelat några låtar så han bah : nä vi tar någon låt med johnny cash . ;p jag typ dog !!! så sjöng han min ringsignallåt ; cocain blues . 
Sen sjöng han lite annat trams , lite elvis, osv. 
Sen skulle han ta sista låten han bah : Det känns som johnny cash kväll ikväll så vi tar en till , också sjöng han ring of fire ;O :D <3333 . hur sjukt som hälst , var som han visste att jag älska johnny cash ? weird... :d men underbart . ! 
+ att även såg vi allan svensson ,  i svensson svensson :) hiihi . han bodde på vårat hotell , på samma våning även ;D lite coolt ;p

Idag har det varit shopping dag , börja dagen med en god hotellfrukost ;D sen drog vi ut . gick hur mycket som hälst , på varenda affär känndes det som , men hitta inget ;s tillslut hitta jag lite avslutnings kläder , var inte riktigt vad jag ville ha , men det vart bra iaf tycker jag :D

Nää, nu ska jag nog gå och borsta ;p är skit trött , klockan ringde 8 i morse ;p jaja , bybye ;P

xoxo. <3

H.O.T'ie of the day.

Patrick Dempsey!




Nu när man ser på Grey's faller man ju självklart för Patrick Dempsey.
Fast jag har ju alltid tyckt att han sett bra ut.
Skulle vilja ha en bild där han smilar med öppen mun, men tyvär så hitta jag ingen.
men han är riktigt snygg här åh =) yammi!

Tisdag 3 Juni

Ojojoj vad tiden går fort, snart är det ju sommarlov<3 jag går endast typ 1 vanlig skoldag till :)

Idag har det varit en jobbig dag, iaf sista lektionerna. gush vad jag hatar fysik! tiden går så himla låångsamt då;s
+ att idag var det sista mattelektionen, medans alla andra grupper satt och fika eller ngt liknade fick min grupp sitta och räkna, surt!

Sen va vi ju på teater klockan halv tolv typ. den var väääldigt läskig , satt faktiskt och smågrina eftersom jag var så rädd, HAHAH! sant faktiskt..;b fast den var rolig också (y) med ett väldigt konstigt slut ;/ men aja.

Fan kom precis på att jag måste damsuga idag, och att det är gossip girl... + att jag ska ner och duscha.
Nänu lär jag lyfta på rumpen .. byeye !

xoxo<3

Uppdatering!

Yesyes , jag vet dålig uppdatering igen ;/ men jag förvarna ju iaf :) jag har ju varit i karlstad sen har det ju varit lite bessemer ;D

I karlstad var allt trevligt , lite väl mycket mygg tycker jag ;s  HATA MYGG! full av myggbett på benen ;S notgood !
joap, men som sagt trevligt och självklart skönt annars :) det var fint väder hela tiden , förutom på torsdagen, då var det lite mulet och det kom ngn droppe. men då åkte jag och erica till bergvik och shoppa lite , hitttade lite småsaker :)

I Fredag's var det student, jag måste ha gråtit mest ja;S gusch, jag är ju en sån som grinar när alla andra grinar ;s 
Hemåkning senare på kvällen, lära ju hinna hem till bessemer :D så jag åkte hem med mathias mormor och linda. ttyp direkt när jag kom hem tog jag biken till rebecks och emms, And after that vart dett bessmer.

På lördagen sen åkte jag upp till bessemer igen med R och E , lära ju upp och käka langos , så himlans GOTT :D mums! 

Usch, idag är det söndag. vilket innebär att det är skola imånn ;s ork int! 
Förut tyckte jag om söndagar för då var det one tree hill , men nu har dom uppehålll , mitt i femte sesongen;s hur kan man göra så? bara för det så tycker jag inte om söndagar nåmer. men det för väll börga snart tycker jag :D

Nä nu ska jag gå och vattna min blomma i fönstret som jag gör varje söndag ! byebye. 

,You know you love me. xoxo<3 (gossip girl)