Söndag 24 februari

Godmorgon!
Har precis ätit mysfrukost med min kära som har dragit iväg på samling till match nu. Blir inte att kolla på hans match idag, jag åker med mamma och pappa och kollar när Hofors A-lag ska spöa Fagersta och gå vidare till kval till division 1 ist!


Kvällsträning

Just nu ligger jag i Thomas säng och väntar på han som snart kommer hem från match, och jag har precis duschat och kommit hem från gymmet! Ensam på gymmet och körde en liten photosession ;) haha! Skönt att jag åkte till gymmet idag känner jag, för innan var jag hos Erica, Simon och Nelly och kollade på gladiatorerna och åt gotta..

Nu kom Thomas hem så nu ska vi sova, först ngt avsnitt desperate housewives bara! Godnatt ❤


Lite för sant kanske?


Namnsdag

 
Man tackar!! Kanske man ska kika om det finns något fint att beställa!
 

Tisdag?

Välkommen till tråkbloggen nr 1 !! Har ingen inspiration till att få i hop några inlägg värda att läsa.. Därför kommer det något "jag lever" inlägg ibland.. Kanske kommer in i en bra blogg period snart :) För även fast jag bara skriver för mig själv så är det ju roligt att ha en fin blogg med mycket inlägg och bilder..

Jaja, just nu ligger jag bara i sängen och fipplar med telefonen. Har spelat candycrush hela morgonen med nu har jag helt slut på liv och ingen skickar nya :( Jag ska göra ett ryck nu och stoppa i mig något att äta sen dra vidare till gymmet!


Petter och ison&fille

IIIIH JAG SKA DIT, punkt slut!! Någon mer som är sugen?


Jacka!

Åhh vill ha!! En budgetvariant på min drömjacka!! Som jag har letat! Verkar vara helt slut dock, såklart ;(
 

Onsdag 6 Februari

 
Hejsan! I helgen som varit har jag varit och hälsat på syster i Göteborg. Åkte ner med Erica och Simon i fredags, dom skulle hälsa på Simons famlij men jag bodde hos Emelie och Daniel och hade det jätte bra. Lördagen bestod av shopping och festligheter, och söndagen vart en slapp dag och på måndagen åkte vi hem igen.
Känner verkligen att jag bor på fel ställe, jag skulle passa mycket bättre i en storstad ;)
 
Idag står som vanligt träning på schemat! Blir nog en sväng ner på gymmet, sen ska jag till Jessica och träna lite pole, missade måndagens lektion så vill veta vad jag missat, sen är det en uppvisning som närmar sig så ska nog planera lite om den också.
 
Från lördagens middag i Göteborg på Cicero!