Onsdag 28 Oktober

Hejsan :) Har precis kommit hem från sandviken nu! Har varit och bowlat och käkat på monroe's med mamma,pappa,alex,erica & emma . Det gick ju bra på bowlingen i början iaf , sen vart jag lite ur form, vet inte riktigt vad som hände, ingen som vet ingen som vet (?)

Nu blire onsdagsmys framför tv'en med en liten (eller inte så värst liten egentligen) godispåse ;) Onsdag är väll lillördag, eller ?




byebye xoxo/e.j ♥

what goes around comes around

Alex What Goes Around SEK 299, The Stray Boys - NELLY.COM

evelina vill ha !


Tisdag 27 Oktober

Hejsaan :) Vaknade tidigt imorse, men inte så tidigt som jag hade tänkt. Är innebandyturnering med skolan på hh. Första matchen var halv 9 , men vaknade kvart i , så missade den , men stolt över att jag kom upp ändå ! Nu är jag hemma hos erica och är trött . Såg inte på finalen , för rebecka drog ju så hade ingen att kolla med .. buse!
Förhoppningsvis ska jag komma ner till torsåker något idag, på något vis. Sen ikväll blire herrmatch :)

byebye xoxo/e.j ♥


Och vi får inte glömma att jag fyller 16 och halvt idag !
GRATTS evelinaj!


Söndag 25 Oktober

Hejhej :) Idag har jag kollat på Innebandy och Hockey. Innebandy matchen vare damlaget som spelade, mot aston , hofors förlora med 6-3 . Hockey matchen vet jag inte riktigt vilka det var som spela , men hofors/sandviken vann iaf med typ 13-0 (?) och förövrigt äru ju höstlov nu ♥ det gillar vi !

Jusst nu sitter jag och inväntar one tree hill som börjar 18:05 :) Men det är ju inte lika bra nu när inte lucas är med :'( kommer han aldirg tillbaka eller ?


bigmiss


byebye xoxo/e.j ♥


Torsdag 22 Oktober

Hejsan :) Har varit lite dålig uppdatering kanske..

Nu i slutet av skoldagen har jag känt mig otroligt hängig, gick hem 20 minuter tidigare för jag hade sån huvudverk också var jag helt slut i kroppen. Känner mig inte supertaggad för träning precis men jag måste känns det som ...
Har jobbat flitigt i skolan idag iaf, vilket är väldigt bra . Jag hatar torsdagar , då har vi bara individ och samhälle typ , så tråkigt :/ Men nu är denna dag gjord iaf , Snart är det höstlov !
På tal om höst , Shit vad löven faller av träden nu alltså . hihi ^

Nej nu ska jag sova middag tror ja, så jag piggar till tills träningen !

byebye xoxo/e.j ♥

Nellys dop !

Här kommer lite bilder från dopet i Lördags !


Torsåkers Kyrka !


Dop!


Sång av Ann-Helene och Thomas.


Haha ..


Haaha så jäkla söt !


Nelly Emelina Jönsson


Goskrutta<3


Fika ;)



horoskrop 21 oktober

Dagens Horoskop för moi .....

Tur
Det händer kanske något idag som gör att du tror att du har otur men var inte orolig, turen jämnar ut sig i slutet på dagen.
Hälsa
Du kanske känner dig lite håglös, och ett bra sätt att råda bot på det är motion eller i vart fall vistelse utomhus.
Ekonomi
Du tycks planera din ekonomi noga, men det är mest långsiktiga planer. Just nu händer faktiskt ingenting.
Arbete
Trots hög trivselfaktor kan arbetsdagen kännas tung. Det beror troligtvis på att du har andra bekymmer som finns utanför jobbet att tänka på.
Kärlek
Kanske bör du ibland handla lite mer diplomatiskt. Osämja med en kär vän sätter tillfälligt ner ditt humör.
Relationer
Du tycks ha kört fast och missa din chans att gå vidare i en viss fråga. Därför kan du känna dig lätt förvirrad nu.



Söndag 18 Oktober

Hejsan :) Igår var jag på Nellys dop, hon är så söt ! bilder kommer sen kanske ... Vart massa med kakor och bullar igår , fanns hur mkt som hälst och jag tog typ alllt ;) mohahah! MUMS !

Nu tänkte jag hoppa in i duschen föratt sen gå till HoforsHallen och kolla på innebandy ! 

Jusstia igår hade vi match också , det vart 8-8 vilket jag tyckte var hur dåligt som hälst eftersom vi ledde med 8-3 när tredje perioden skulle börja , blir så jälva irreterad !

Aja duschen nu , bye ! xoxo/e.j ♥

Torsdag 15 Oktober

Hejsan :) Idag har det varit en riktigt jobbig dag i skolan , har dels varit trött som en gnu och sen har jag varit på allmänt dåligt humör.. blir så irreterad på så små saker också, vääldigt jobbigt ! Men imånn är man ledig iaf , vilket är väldigt skönt, sen på måndag har jag sovmorgon också.

Jusst nu sitter jag och kikar på tven med emelie hos erica, kom hem från träning för en stund sen . Snart blire nog sängen, vill att det ska bli ny dag !



byebye , xoxo/e.j ♥

i love i love i love

Take a look at yourself in a mirror who do you see looking back?
Is it the person you want to be?
Or is there someone else you were meant to be the person you were meant to be but fell short of?


Is someone telling you you can’t or won’t? Because you can.
Believe that love is out there.
Believe that dreams come true every day. Because they do.


Sometimes happiness doesn’t come from money or fame or power. Sometimes happiness comes from good friends and family and the quiet nobility of leading a good life.


Believe that dreams come true every day. Because they do.
Believe that dreams come true every day. Because they do.


So take a look in that mirror and remind yourself to be happy because you deserve to be. Believe that.
And believe that dreams come true every day. Because they do.



01.04

Tjoo! Jusst nu ligger jag och rebecka och håller på med datorerna , farmville ;) haha !
Idag har jag bara lekt med rebecka , har visst blivit mkt godis och annat skräp, nu vill jag bara TRÄNA , får paaaniiik :o  Känner att man börjar bli lite trött nu , ska nog slå igen datorn tror ja.
Nu taggar jag till one tree hill  , idag 18:05 :) så viktigt klockslag !

byebye xoxo/e.j ♥





Torsdag 8 Oktober

HEJ! Shit vad tiden går , snart är det jul :) åhh tycker julen är så mysig , längtar ! fast längtar inte till kylan precis, tycker redan det är för kallt alltså .. brrr!!

Aja idag har jag varit i skolan och nu inväntar jag träning :) sen blire nog upp till edsken till farmor och göran på en fika.

Igår var jag till valbo , hittade hur mkt som hälst kändes det som, men jag köpte inget. Måste bli lite sparsam . Kände att jag inte behövde något utav det jag hitta . FÖrutom tjockare leggins, örhängen och en maskeraddräkt ;) Haha hittade en billig på hobbex så jag köpte den utav farten , jag orkar inte besälla från internet osv .. Iaf så vart det en FRENCH MAID . Den fanns bara i onesize , och den var apstor , men får typ antigen sy eller säkerhetsnålar.. det ska gå !



byebye , xoxo/e.j ♥

Tisdag 6 Oktober

Hejsan :) Idag har jag verkligen varit uppe med tuppen , gick upp klockan 6 imorse och följde med erica och morgonsimma , fast usch det är då inte kul att simma , så hilma låångtråkigt.. Men efteråt känner man sig bra duktig !

Efter morgonsimmet drog jag till skolan, där skolfotografering vänta , vela inte var med iår, men ställde upp endå , vad gör ett fult kort om 10 år liksom . Men en sak som jag inte förstår hur kan jag se så surig ut ;o känner liksom att man står och flinar , sen när man ser på kortet ser man ju ut som världens grinolle :/ aja ..

Nu ska jag vänta tills mamma ska upp till hofors , hon ska upp och fika på hansons med sussie. Så då ska jag passa på att lämna lite papper och snacka lite med henne , tror ja :) Ändrade planer , min mamma vela tydligen inte träffa mig :(

byebye xoxo/e.j ♥



En trött mor och dotter ligger och sover på soffan nu :)


yearbookyourself



hahahahahah ;)


Lördag 3 Oktober

Hejsan :) Sitter hos erica har precis varit och kollat på junior match pöjkar . Dom förlora med 6-9 tror ja , men dom gjorde en bra match tycker iaf jag =D
Nu sitter jag och väntar på erica som gör sig iordning , hon ska ut i sandviken och jag ska ner till torsåker och vara kattvakt , så det är tänkt iaf , men jag har ingen lust nu , kul att åka ner dit själv och sätta mig då -.- nejdu..


Idag var jag in på kiwans och kika lite , hittade en jätte fin klänning som var på rea och allt :D men hade tyvär inga pengar med mig så kunde inte köpa den då , kanske blir någon annan dag , men då är den väll slut säkert -.- men aa då spar man lite pengar iaf ..

Bjork Solid Dress SEK 499, Vila - NELLY.COM



Nej nu är jag på skitsugigt humör också, mäst föratt jag lär åka till torsåker -.-

bye , xoxo/e.j ♥

I'm so in love with you





Everytime our eyes meet
This feeling inside me
Is almost more than I can take
Baby, when you touch me
I can feel how much you love me
And it just blows me away
I've never been this close to anyone or anything
I can hear your thoughts
I can see your dreams.

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby, I'm amazed by you.

The smell of your skin
The taste of your kiss
The way you whisper in the dark
Your hair all around me, baby you surround me
You touch every place in my heart
Oh, it feels like the first time, everytime
I wanna spend the whole night in your eyes.

I don't know how you do what you do
I'm so in love with you, it just keeps getting better
I wanna spend the rest of my life with you by my side
Forever and ever
Every little thing that you do
Baby, I'm amazed by you.


Torsdag 1 Oktober

Hejsan :) Hemma från skolan idag , har mått dåligt till och från de senaste två dagarna , tänkte att jag stannar hemma idag så man får vila upp sig ordentligt , så man är frisk på heltid sen !

Så idag har jag bara kollat på film , The Proposal ! Den var faktiskt rätt bra tycker jag ;o suprise ? jo jag med , brukar inte vara förtjust i för flickiga filmer, men jag är inne i en sån period nu ;) Så den var rätt bra !

Nu ska jag nog kolla på Fighting med Channing Tatum , gash! har en känsla att någon kommer sitta och kyssa på tv'en ;) haaha !


yammie ;)

Byabye , xoxo/e.j ♥