i'ts a heartache

aj, jag har ont i mitt hjärta ....

Torsdag 30 December

Hade gjort versta seriösa blogginlägget om att tiden går fort och att jag fyller 18 om 117 dagar nu .. Men jag orkar inte skriva om .. Hatar verkligen när de blir sådär, vill bara slå söder datorn !


Jag för nästan exakt 4 år sedan. Fast jag var inte
sådär fin, vart ju mycke bättre på kort! Eller iaf på det där!


dag 9 - min önskelista

Tänkte dela med mig lite av min kanske orealistiska önskelista. Eftersom det nyss varit jul och jag fått de mästa jag vela ha i småsaker, nu kommer the big things!

• såklart en iphone 4 fortfarande.
egen lägenhet, ( en 2a i Hofors och en 1a i Falun)
en fet bil!! någon stadsjeep (escalde;))
och körkort då förstårs
en utlandsresa till thailand med boyfriend NUU!
en utlandsresa i sommar med tjejerna!
• ett extrajobb som jag trivs skitbra med och tjänar fett med para
en personlig tränare + dietist
bröstförstorning + lyft
kanske förminskning av magsäcksoperation också
en walk in closet
nya kläder! + skor + asosearer
massa tv serie boxar ! (tex. desperate housewives, prison break, scrubs, 2aahm, cougar town, greys anatomy)
att vara riktigt bra på någonting
ett hus i L.A.
en tatuering (vet dock inte vad, men vill iaf ha en)
en hårförlängning!
• att alla i min omgivning ska vara lyckliga. eller alla egentligen, alla förtjänar att var glada 

Måndag 27 December

Hejsan :) Idag så har jag varit i Valbo en snabbis på kvällen typ, fick med mig ett par skor hem, dock inte ¨på rean, typiskt mig .. Sen vart den ena skon värsta liten för den jag prova var uttöjd av alla andra som provat, men jag får väll gå ut den åh!

 de vart dom ändå, hittade inte de andra i svart ..

Imån blire nog friåk med några tjejer på ishallen! Om jag får upp mina skridskor så !


jag är knäpp, eller något är de iaf, jag klarar ju inte längre.

Christmasgifts



Fick nästan allt jag lagt upp här i bloggen, förutom två saker då. Men jag fick lite andra saker också, som tillexempel, pymas och duschsaker mm


Söndag 26 December

Julen är nu över och jag har fått ett och annat, dock ingen iphone4 ... förjävla trist! Men jag är nöjd ändå, tänkte uppdatera i ett eget inlägg vad jag fått :)

Igår stod jag i gaderoben på folkan, det gick rätt bra förutom i slutet då jag fick stå själv i gaderoben nere när de stängde. Usch jag va så arg, va så mycke folk och sen hängde ju nummren skit fuckat! Men alla fick de dom skulle, ingen vart utan och ingen fick fel.

Va ska man göra på jullovet då?

xoxo/e.j ♥

God Jul & Gott Nytt År

Jaa god jul då allesammans! Dagen före
julafton spenderades jag med uppesittarkväll
med Jennifer och Erica och Andreas släcktingar!
Vart faktist vinst för min del, en miljonlott -.-
hade väll hoppats på någe bättre, men det
är ju alltid något, kanske vinner på den lotten?

nu ska jag mysa ner mig i alexs-säng, och imån
ska jag hem till torsåker och fira jul med
min fina familj! ♥ tyvär så blir ju inte emelie med...

din sko - styled by shoes

Kan inte bestämma mig ... enklast med svart, men dom bruna är ju sååå grymt snygga!

 


Tisdag 21 December

Hejsan :) Idag har jag tillbringat dagen i gävle med Emma, tycker lite synd om henne eftersom jag var lite på dåligt humör, men försökte att inte visa det, fast nu vet du ju de emma;) Och jag har kommit fram till att emma och jag ska fan aldrig mer åka buss, jag ljuger inte och överdriver inte när jag säger att det krånglar jäämt när vi ska åka! JÄMT! Okej x-trafik , du vinner! jag ger upp! f y .

Hittade iaf en julklapp till Erica! Imån ska jag hitta en till Pappsen! Ska in till valbo med Erica och Nelly då.. Hade hoppats på att jag skulle bli bjuden på kalas imån, men så vart de tydligen inte ..

Nu ska jag kika vidare på One tree hill och dräggla efter Nathan Scoootttttt , love love love ♥♥♥



xoxo/e.j ♥


i can't sleep


And I can't wait ! Jises vad snygg C. är också dååå!! Kommer på bio i Januari alltså ;o


dag 8 - ett ögonblick

jag vet inte vad jag ska skriva om för ögonblick .. lyckligt ? olyckligt ? roligt ? tråkigt ? nääe alltså jag vet inte .. vet ni ?

Eller nu kom jag på ett, kanske inte så intresannt med det var typ en dag då jag var väldigt glad :)

Tidigt på morgonen vid 5-6 tiden den 7 Juni 2009, sov jag i mitt rum hemma hos erica, jag hade tagit ner hennes och andreas dator ner på mitt rum för jag kunde förmodligen inte somna på kvällen innan.. I vilket fall så kommer Erica nerstapplandes för trappan och flåsar. Hon frågar efter datorn och säger sen ''evelina jag tror du kommer bli moster idag'' !!! Hon tog med sig datorn upp och började klocka sina värkar..

Jag ligger inte kvar i sängen utan strax efter erica gått upp så gick jag också upp. Och där står hon och har ont och inte typ fattar någonting vad som händer, haha! Jag har för mig att hon trodde att hon inte behövde åka in eller något sånt..? Jag vart iaf jätte yr i huvudet och allt började bli suddigt, jag trodde jag skulle svimma, så jag höll mig mot väggen och gick in till tvrummet och lag mig på soffan och slappnade av lite grann, förstår inte varför det vart så? Men jag höll på att svimma iaf, haha det skulle vara något det, undra vad andreas hade gjort då !? Sen går jag iaf tillbaka in till köket, och där bestämmer Andreas att dom ska åka in, han hade ringt och pratat med någon med. Innan dom åkte sa dom åt mig att inte berätta för någon att dom hade fått åkt iväg. Dom vela berätta det själv för alla.

Dom åker, och jag går och lägger mig en stund. Sen går jag upp och städar heela lägenheten noga, skurar och håller på.. Dom hade sagt tidigare att dom vela komma hem till en renstädad lägenhet, så det hade jag lovat dom! Och självklart så ringde mamma och pappa stup i kvaten minns jag, men jag vågade inte svara, för jag visste inte vad jag skulle svara om dom frågade var erica och andreas gjorde typ.. Men vid 12-13 tiden kan det nog varit så ringer Erica och berättar att jag har blivit moster åt en liten flicka :D Jag vart så glad så jag grät en liten skvätt, kändes som en känsla man aldrig varit med om tidigare, helt otroligt!

Sen ringde mamma och då svarade jag för då visste jag att hon visste, Så åkte vi in senare på dagen till BB. Helt sjukt hur liten hon var då, och det var jag som sa att hon skulle heta Nelly. Visserligen hade erica pratat om det förut, men hade bestämt sig för Nova-Lie tillslut. Fast jag sa att hon såg för tuff och hård ut föratt heta det och hon passade bättre att heta Nelly, och de tyckte dom med !


det här var den första bilden jag fick på skruttan, fick den i ett mms av erica.


för första gången i mina armar!


Nelly Emelina Jönsson , 3500 gram 51 centimeter lång.

Jag har den finaste underbaraste gladaste systerdottern man kan ha! Obeskrivligt hur mycket hon betyder för mig och hur mycket jag älskar henne ♥ Nelly är en person som gav mig hopp, som ger mig hopp ! 


THE TIME OF MY LIFE .. ?

Fyfan är så jävla depp så det finns inte ..... Känner mig så otroligt gammal, att jag inte levt livet .. Att mitt liv är över .. Att man inte är tillräckligt omtyckt av folk .. Att man inte är bra nog, att man inte duger åt något eller någon ... Vill bara stänga in mig någonstans och sitta där, helt ensam .. Eller Alex kan få vara med, om han ändå hade velat de förstårs .. Varför tillåter man ens sig själv till att vara någon man inte vill, varför ändrar man inte på sig bara .. Varför är allt så jävla svårt ? Fattar inte ..

Det här håller inte, jag vet inte vad jag ska göra .. Jag är bara 17 år, jag borde ha The time of my life ! Men det har jag inte ...


jag vill tillbaka till turkiet, nuuuuuu! ♥

dag 7 - min bästa vän

Min bästa vän som jag kan berätta allt för och litar på till 100% är Emma Larsson! Hon är den vän som står mig allra närmast, och så har det varit vääldigt länge. Har känt Emma så länge jag kan minnas.  Vi känner varandra rakt igenom och är väldigt olika men samtidigt så lika. Vi passar bra ihop av just våra likheter och samt olikheter.

Jag är väldigt glad över att jag har en sån person som Emma i mitt liv, så hilma genomsnäll och helt enkelt så jävla bra! Har alltid roligt med dig och det är väldigt synd att man inte träffas på samma sätt man gjorde förut, vi har ju alltid så kul tillsammans!

Emma jag kommer alltid finnas för dig, du ska aldrig tveka på att berätta något för mig! Om du har något som tynger dig, jag kanske inte är den bästa på att säga det rätta saker, och det vet du ju redan ;) men jag finns alltid för dig och lyssar och försöker alltid ge dig ett gott råd!  Fast det tror jag också att du redan vet vid det här laget, annars så vet du ju det nu ;)



Älskar dig min vän ♥


Lördag 18 December

Hejsan :) Sitter hos alex just nu och äter frukost som består av godis och julmust. Ska snart bege mig hem till torsåker, sen ikväll ska jag upp til Hofors igen föratt va med några tjejer, tror jag iaf! Om det inte blivit något ändrat jag inte vet om.

För övrigt så har jag fixat klart julklappar och present till alexander, det känns skönt! Var det bara alla andras kvar.. Fast jag vet vad jag ska köpa så de blir inte så svårt.


xoxo/e.j ♥

On my wishlist!



Har länge kollat på grafittinails men har inte tagit tillfället i akt och köpt något, har väll inte känt att jag vela lägga ner de få pengar jag har på det. Men nu till jul är det ju ett ypperligt tillfälle att önska sig det av tomten :)
Skulle nog hälst vilja haft silver och svart!


Onsdag 15 December

Hejsan :) Ligger fortfarande i sängen och har inte klivit upp sen jag vaknade, har ändå ingenting att göra så varför ska jag kliva upp för ... Vill göra någonting, men vet liksom inte vad.. Alla är ju i skolan .. Och jag är ju ledig, varje onsdag jag, Men det klagar jag absolut inte på :D Vore roliare bara om alla andra också var lediga såklart!

Erica och Andreas kankse behöver hjälp med flytten? Dom jävlarna har ju köpt hus i Silverdalen !? Vilket betyder att MITT rum kommer att försvinna, MITT hjärta, som jag älskar så otroligt mycket ... Vill inte flytta! Dom som ska flytta in här lär nog få mig på köpet...



Nej nu ska jag väll gå upp då .. xoxo/e.j ♥

dag 6 - min dag i detalj

I morse vaknade jag av att alex alarm ringde, och han tröck aldrig av det .. Vart skit irriterad, för sådär gör han jämt! Aja tillslut stängde han av det och gick upp, jag låg kvar och drog mig lite grann. När jag kom upp så serverades det våfflor till frukost! Och det var skita gott :D Men jag märkte att jag kände mig inge pigg till att vara med på idrotten, så jag åkte hem och åkte med ett senare tåg upp till Falun. När jag kom till falun så kikade jag lite i affärer, sen drog jag till skolan, lyssnade och gjorde redovisning. Sen åkte jag hem , åt kycklinggryta med Erica och Nelly, nu ligger man på soffan och fundernar på om man ska gå och kika på hockey.. ?


On my wishlist!



Jag One tree hill nörd som jag är behöver verkligen Säsong 7 till min samling! Kostar ändast 379 krcdon!
Om ni vela veta så är detta en viktig del på min önskelista, som jag väldigt gärna vill ha :)


Måndag 13 December

Glad lucia på er! (om man ens säger så !?)

Just nu sitter jag i skolan och har precis haft redovisning, kan berätta mer om projektet som vi just haft som avslutades idag. Nu har jag iaf slutat! Tänkte bege mig till körskolan idag nu innan tåget går hem. Kanske hinner kika en liten stund på stan också.

Ikväll är det träning, äntligen! Har inte tränat på ett tag eftersom jag vart sjuk i tisdagskväll och har inte känt mig riktigt kry förns nu typ.. Ska jag vara helt ärlig så känner jag mig fortfarande inte riktigt kry, men jag orkar inte vänta längre!

xoxo/e.j ♥


On my wishlist!

En bok som jag har velat haft allt för länge nu är blondinbellas bok, egoboost!!!

dag 5 - vad är kärlek ?

Idag ska jag ju svara vad kärlek är, och eftersom någon annan har troligtvis sagt det bättre så har jag stulit några ord;

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka.
När all oro är som bortblåst och försvunnen, när Simba återvänder till Lejonkungen. 
När man drar replik för att slippa krångla,
Min pappa är rik vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar med huvudet ut, då ser man galen ut. 
Det hör egentligen inte hit och höra är bara en grej man kan göra!
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång och vi satt oss på en parkbänk. 
Jag var kär hon drack rom. När Elin sa att jag var den finaste som finns 
och såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga falla som ett löv!
Våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt? Vad är mod? What is love?
Baby don't hurt me, don't hurt me no more...



On my wishlist!



Någonting som står väldigt högt på min önskelista är Sex and the city boxen (The Essential Collektion). Den gar jag velat haft väldigt länge, och ett tips, den kostar bara 499kr !? nu på cdon.com. Det är fan skit billigt, tror den kostar minst 800kr i butik!
Jag vill också ha den andra filmen, eftersom jag redan har ettan!


vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha !


kvällsunderhållning

Sitter och kollar på klipp på youtube, och håller fan på ramla av stolen, bryter ut i tårar och pissar nästan på mig! Så jävla roligt!


dag 4 - mina syskon

Då kan jag förklara att jag är det mista barnet i våran familj och jag har 2 systrar, Erica som är 23 år bor i Hofors med sin sambo Andreas och deras dotter Nelly. Hon jobbar på ovako och tränar så mycket hon kan och gnäller kanske lite för mycket på sitt utseende (som mig då;)). och Emelie som är 21 år och bor i Göteborg nu med sin sambo Daniel. Emelie jobbar på Intersport på avenyn just nu, men hon har alla dörrar öppna för det är inget fast jobb (som jag fattat det iaf). Jag kan säga att jag har väldens bästa systrar ♥ vi står alla varandra väldigt nära och det är jag väldigt glad över!

Jag tror att när vi var mindre var jag ganska dryg på mina systrar, skulle alltid vara med dom när dom hade kompisar och så.. Men så är väll alla småsyskon? Men redan när vi var små höll vi ofta ihop mycket, och bråkade mycket ;)

Nu när vi blivit äldre har vi blivit som bästa kompisar Och alltid när vi träffas tillsammans har vi jämt kul! Skrattar oftast så mycket så man får ont i magen!

Jag har ju bott med min syster Erica i över ett år nu, så hon har ju blivit lite trökig i längden ;) haha! Nej inte trökig, Blivit lite som en extra mamma som gnäller lite för mycket bara. Fast vi har fortfarande roligt och skrattar ofta tillsammas.
Emelie som bodde i sandviken träffade man inte lika ofta, så hon hade ju inte saker att gnälla på, för de mästa ;) Och nu bor hon i Göteborg, och jag är rädd för att vi kommer träffas alledes för sällan :(

Haha alltid när vi ses allehopa hemma i torsåker blir det oftast ett hilma liv, för vi skrattar så mycket och håller på. Då suckar oftast pappsen slänger ut sig någon komentar att vi för sådant liv..

För mina systrar berättar jag nästan allt, och jag tror dom berättar det mästa för mig också, vi finns alltid för varandra. och jag älskar dom så mycket! Dom har en stor plats i mitt hjärta och det kommer dom alltid att ha ♥


On my wishlist!



Önskar mig lite snygga mössor i julklapp! Dessa två finns på nätbutiker och på StreetCorner i Falun ! ''It never snows in la mössan'' vill jag ha svart med vit text. Och ''my good side'' vill jag nog ha vit med svart text!


dag 3 - min första kärlek

Min första kärlek var Niklas Morell, hahah! Näe nu skojar jag bara lite , sjukt kul va?.....

Nej men min första och ända kärlek är ju Alexander Skråmo , ska jag dra hela historien tro? Den kan bli lång, men vi kör ändå!

Det började redan när vi gick i 8;an! Eller då började det för mig iaf, vi gick ju i samma klass och var väldigt bra kompisar, och en dag på bildlektionen vet jag att det var då kollade jag på han och det pirrade till i hela kroppen. Jag vart helt chockad, och helt plötsligt bara sådär så trodde jag att jag tyckte om honom. Skulle berätta det för emma då, men jag kunde inte för jag visste inte om känslan lurade mig bara. ( om man går tillbaka i arkivet till den 15 April 2008 så är det den dagen, haha!). Men iaf så förtsätte jag känna så men dolde det ganska bra. Sen började jag känna att jag tyckte att alex följde efter mig och vela va med mig, men det kom ju fram sen att han höll på med min bästa vän rebecka, haha! Alla av tjejerna visste nog att både rebecka och jag tyckte om honom, men det var ingen som sa till någon av oss om det, eller ingen sa till mig iaf. Sen tillslut, hade säkert hunnit blivit sommarlov då, då berätta någon att dom hade varit med varrandra osv, och då försökte jag bara glömma käslorna jag hade.

Sen på sommarlovet då började Alex helt plötsligt att skriva till mig, och jag bara skrev på, då hade jag inte känslor för honom nå mer eftersom jag visste att han och rebecka var. Så jag svarade när han skrev och märkte inte att han skrev ganska mycket, hela tiden nästan. Sen växte känslorna fram igen. Och helt ärligt så vet jag inte när det ''tog slut'' för han och rebecka. Men sen började alex och jag vara med varandra, fast det tog lång tid innan vi va första gången, alex frågade flera gånger men jag vågade inte, haha!
Sen började vi va med varandra, och efter ett tag så visste inte jag hur jag vela ha det, sanningen är att jag var rädd att det skulle bli någonting mellan oss, så jag tog avstånd och sa att jag vela bara vara vänner. Sen gick det fram och tillbaka jätte länge så.. Och sen bestämde jag mig för att jag verkligen bara vela vara vänner.. Och det ångrar jag än idag, hur kunde jag vara så dum ..

Det tog inte så lång tid förns han va med en annan, och jag såg det, med mina egna ögon! Jag kände verkligen att något brast i mig, jag kände då att jag hade gjort ett jätte misstag att släppt han. Och jag sa det till han, och jag tror att han var osäker då om han vela ha tillbaka mig, men jag fick som jag vela, och vi började ses igen, och vårat datum blev 28 Juni 2009.

Sen har det ju varit lite fram och tillbaka, i november eller december förra året släppte alex en bomb som förstörde hela mig, och jag kan säga att såret från då har fortfarande inte läkt.. Han sa att han inte kände lika nåmer.. Men vi försökte ändå, men det tog inte lång tid förns jag inte orkade nåmer, jag hade sätt att han skrivit sms med andra, skrivit saker som inte var ok! Och den 5 Januari sa jag att jag inte kunde vara med han nåmer, och vi gjorde slut...

Men vi slutade aldrig riktigt att vara med varandra, han försökte iaf gå vidare och jag var så jävla ledsen, varenda dag! Låg nere i källaren dag ut och dag in, och jag grät mig till sömns varje natt!
En dag så slog det mig att jag också lära försöka gå vidare, släppa allt, jag orkade inte ligga och gråta över en som inte vela va med mig och som va med en annan. Och det var dumt, jag gjorde något dumt som jag fortfarande ångrar, och det hjälpte ingenting.. Jag var fortfarande ledsen och han höll fortfarande på med en annan... Sen träffade jag en som fick mig att börja le igen. Och jag tror att det vart samma sak för alex då som det vart för mig förut, att han insåg att när jag var med en annan att han hade gjort ett misstag. Men jag vågade inte tro på honom då, jag trodde bara att han inbillade sig. Jag vågade inte gå tillbaka till han igen, jag var rädd att bli så sårad som jag vart först igen.

Men en dag så slog den mig att jag tyckte om honom så jälva mycket och jag kunde inte vara rädd, jag lära chansa. Och det gick lite upp och ner för oss i början så vi satt vårat nya datum 28 Juni 2010. Och nu är vi fortfarande tillsammas och det är inte lätt alla gånger, för vi har båda blivit så sårade av varandra, och vi blir ofta påminnda om det. Men vi kämpar på! Jag vet att jag vill va med Alexander, vill vara med honom förevigt. Jag älskar han så otroligt mycket ♥ och det har jag alltid gjort, och kommer alltid att göra!




Tisdag 7 December

Hejsan :) Idag har jag varit i skolan och vi har fått en ny uppgift i ämnet design! Vi ska göra en kollektion med ett tydligt tema, jätte kul tycker jag!! Sen ska vi presentera det på ett presentationsboard, också kul, mindre kul att stå och berätta för klassen vilket material man valt och varför... Men men, det andra är ju roligt iaf.

Jag började göra en "Red carpet kollektion", men tydligen så kom inte temat fram tillräckligt där så nu gör jag "Prima Ballerina" inriktining till åldersgruppen ca. 4-6 flickor såklart. Imån är jag ledig, så jag tänkte att jag skulle jobba lite med det då, hälst bli klar, för det ska vara klart redan nästa vecka.

Men Jusst nu känner jag som jag håller på bli sjuk ... Typsikt på sin lediga dag -.- Känns som febern börjar leta sig fram, ont i halsen har jag, sen helt slut och ont kroppen med.. Inte kul! Blir hemma dag imån alltså, i Torsåker!

Ska skriva "dag 3 - min första kärlek" imån med, you can't wait huh ? ;) Men nu ska jag sova, godnatt xoxo/e.j ♥

On my wishlist!



Jag vill ha en datamus till min bärbara dator, och hur cool är inte dom här? Sååå Evelina style ;D haha! Jag vill ha den silvriga, den rosa är lite för mycket tycker jag. Dom finns att klicka hem åt mig här http://www.coolstuff.se/Bling_Bling_Kontorsverktyg


On my wishlist!



När jag läste den första boken av Sofie Fahrmas trilogi vart jag helt fast och läste ut den på någon dag. Nu har äntligen andra boken kommit, Elsas Värld! Den är mycket tjockare än den första vilket är väldigt bra, då räcker den längre. Helt klart står den med på min önskelista iår!


del 2 - mina föräldrar

Då ska jag berätta lite om mina föräldrar! Kan börja med min mamma som heter Marie Elisabeth Hansson hon är 4.... Gud jag kan helt enkelt erkänna att jag tappat räkningen, men jag skulle gissa på att hon är 42/43 typ. Hon jobbar som kokerska i Solberga skolkök. Hon har ofta många bollar i luften,  och ställer ofta upp för allt och alla! 
Sen har vi pappa då, Leif George Jönsson och han är ett år äldre än min mamma. Pappa jobbar som lastmaskinsförare (?) på ovako steel. Han är väldigt snäll och hjälpsam och försöker alltid se till att alla är nöjd, även om det inte går som det ska alla gånger så försöker han iaf ;) haha!

Jag har världens bästa Mamma och Pappa! Man säger allt för sällan hur mycket dom betyder för en, men egentligen så finns det inte ord att beskriva hur mycket dom betyder för mig! Jag älskar dom, och jag försöker alltid att göra dom stolt! Tack föratt ni finns! ♥


pappa och mamma och lilla nelly !


On my wishlist!

Tänkte att nu innan jul så kan jag ju lägga upp lite vad jag önskar mig, om någon skulle vilja köpa en julklapp menar jag ;)



Högst upp på min önskelista är helt klart en Iphone 4! Känner att det finns ingen människa på jorden behöver den lika mycket som jag behöver den. Om jag inte får en i julklapp så ska jag fan fixa så jag får en ändå. Jag gör vad som hälst! Så snälla tomten, de mig en iphone 4, även fast jag inte varit så jätte snäll i år ..


dag 1 - presentation av mig själv

Okej då kör vi då ! Den 27 April 1993 föddes en envis, sprallig och tokig tjej som fick namnet Ester, men efter drygt en månad så kom tack och lov mamma och pappa på att det inte passade så dom ändrade sig till Evelina, Det var alltså det namnet jag fick, och jag döptes till Frida Evelina Jönsson. Mitt andranamn Frida fick jag av den anledningen att min farmor alltid kallade mammas mage Frida. Tror de var så iaf ?

Jag växte upp i den lilla byn Torsåker med Mamma Marie, Pappa Leif, Storasyster Erica och Storasyster Emelie. + En kanin, Snuttis. Jag bor fortfarande i samma hus, fast båda mina systrar har flyttat ut och kaninen är död. Men har fått tillskott av en katt ist, Sixten. Sen ungefär ett år tillbaka har jag mäst bott hos min syster Erica i Hofors, hon hade ett rum över nere i källaren så jag målade om det och gjorde det MITT, och jag älskar det!



Jag går första året på en Mode/Styling inriktad linje i Falun (ny kategori!). Kan väll inte säga att jag trivs superbra, ångrar att jag inte bytte tillbaka till Barn och Fritid när jag fortfarande hade chansen. Alltså jag har gått i ettan förut, då gick jag barn ch fritid, men kände att inte det var min grej så jag började om ettan på något nytt, i Falun alltså. Nu måste jag hålla ut tre år, för jag tänker inte ta ett extra år!

På min fritid på tränar jag så ofta jag kan och orkar, är inne i en latperiod just nu men känner att det ska det bli ändring på! Spelar innebandy nu, men det känns sisådär med den.. Fotboll fösöker jag spela på sommaren, men det är jag kass på. Jag har provat på Dans och Hockey.
På helgerna träffar jag mina vänner och pojkvän. Jag tycker om att rita när det går bra och blir fint, älskar tvserier, favoriter : One tree hill, Prison Break, Scrubs, Desperate Housewives! Älskar att vara med dom som ligger närmast hjärtat, Familj, vänner, kärlek! Mysa, Festa, yäeh you name it! Jag hatar när folk ljuger, och när folk sviker, absolut värsta som finns..
Måste också tillägga att jag är moster åt den sötaste ungen i välden, Nelly Emelina Jönsson ! Jag älskar dig ♥


(mina tjejer, ni är underbara!)

(nelly emelina jönsson)

Jag anser mig själv som en typ grubblare, jag tänker alledes för mycket och förstår inte meningen med livet? Jag har ålderskris redan nu och känner att jag börjar bli gammal och har inte levt min ungdom som jag vela. Jag är inte den jag vill vara.  Jag får panik när jag inte gör något, får dåligt samvete när jag sover för länge, mår dåligt när jag äter och om jag inte tränar.. Jag ser nästan varje dag som ett helvete mäst pga att jag tänker för mycket.. Jag har inte alltid varit såhär, men jag är tydligen svag och kan inte gå vidare från det som en gång varit väldigt jobbigt.. Men jag jobbar på det.

Jag har ett motto, eller ett quote av Marilyn Monroe som betyder väldigt mycket för mig..

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together."



kommer fler bilder hade jag tänkt!


Söndag 5 December

We don't celebrate sundays anymore ..

Ligger nere på mitt rum hos erica och har skit tråååkigt -.- Känner att jag skulle kunna göra listan som alla gör på sin blogg, göra hela nu ! Så tråkigt har jag, vill gå ner och gymma, men har ingen lust att gå själv idag ... Och jag har ingen att gå dit med ..

Undra om jag ska göra listan? Känner att jag vela vänta med den så när alla hade gjort den, då skulle jag göra den. Men eftersom jag oftast har så lite att skriva om så skulle jag ju kunna göra den :)

Dag 01 – Presentation av mig själv
Dag 02 – Mina föräldrar
Dag 03 – Min första kärlek
Dag 04 – Mina syskon
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag i detalj
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min önskelista
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Det här åt jag idag
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min skoltid
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – En perfect helg för mig
Dag 21 – Min favoritresa
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det pinsammaste jag någonsin gjort
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Vart jag hälst skulle vilja vara just nu...

Sådär ja, ändrat lite på den :) Nu ska jag bara skriva en presentation av mig själv!

xoxo/e.j ♥

But I can't do this all on my own, No i know ; I'm no superman!


En slut Evelina ligger i sängen just nu, kom hem från innebandy träning för en timme sen typ, och före det var jag på hockeyträning. Men jag känner såhär, hockey är nog inget för mig, om jag var bra på det borde jag fattat de tycker jag, men det gör jag inte, sen är det kallt och gör ont i fötterna -.- haha!

Nu tänkte jag slå på ett avsnitt Scrubs, så man kanske kan somna någon gång, börjar tidigt imån, hur ska jag orka ...

God natt, xoxo/e.j ♥


Torsdag 2 December

Nu är man inne på en ny månad igen, härligt! Älskar december, så mysig och fin månad :)
Igår var jag och shoppade lite med alex, hittade typ ingenting, letade dock inte heller eftersom denna månads pengar ska gå till julklappar! Men ett par trosor och ett par skor råkade det bli ändå. Och en tröja och hörlurar som jag fick av alex ♥

stod länge och funderade på om jag skulle köpa någon av de här, men det här är ett par skor som jag tycker är grymt snyggt på andra, men inte på mig. Känns liksom inte riktigt som min stil, passar inte på mig..

Så det vart dom här ist, har länge vela haft skorna från nelly med dargkedja, men dom jag jag känt att skulle blir alledens för höga, dom ser väldigt höga ut iaf! Sen har jag också dragit mig en funderare på ett par skor från H&M..

Skorna från nelly till höger (sjukt motherfucking snygga!) också skorna från H&M till vänster.
Så den skon jag köpte vart ju lite utav en blandning av dom :)

xoxo/e.j ♥