Måndag 28 Februari

28.. tjugoåttonde..

Aja, här är shoppningen från Göteborg, sorry för dålig uppdatering !


Shorta, 250 :- Monki


Linne, 150 :- Monki


Leggins, 199 :- Cubus


Ring, 40 :- Kappahl


Nagellack, 2 för 40 tror ja. Cubus


Brills, 99 :- Åhlens


Bikini, 129 :- H&M


En längtan så stor, Minns varje dag jag lidit..

Petter – Längesen

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart

worthless


Ctrl Alt Delete

Ständigt en klump i magen och ett tryck över bröstet ... Om jag bara kunde ta bort dig, och mina känslor för dig, skulle saker bli enklare då? Jaa lite tror jag faktiskt, fast känslorna för dig är inte det enda som spökar i mig skulle man kunna säga. Men en stor ''sten'' skulle lossna om jag kunde ta bort dig, då kanske jag hade kunnat ta tag i det andra jag mår dåligt över, nu orkar jag inte ens ta tag i det ... Du tar upp allt, du är det enda som existerar för mig.. Ctrl Alt Delete, like you once said !


Torsdag 24 Februari

Hallåja, Idag (23 februari) så har mamma och jag varit ute och shoppat! var inte på nå vidare bättre humör idag, men lite kanske. Inge shopping humör iaf, men köpte iaf en shorta, leggins, linne, bikinitopp, 2 nagellack och en väska. Undra hur mycket kalorier man har bränt idag på att bara gå? Om jag inte brände tillräckligt så var jag iaf på gymmet idag här på hotellt, vart några minuter på crosstrainern + mage och rygg. Dåligt trött man var efter de då! Då skulle man direkt iväg och äta med Emelie, Daniel och Sofie. Och det var supergott på resturangen vi åt!! Tummen upp! Fortfarande proppmätt :)

Haha sen på hotellet så gick handtaget till våran dörr på rummet från insidan av , lära ringa ner till receptionen så dom kunde komma och öppna. Så fick mammsen och jag ett större rum, och fri tillgång till baren och snacks + filmkaneler på tven. Fast vi har inte utnyttjat någonting.

Imån blire hemfärd , klockan fem går tåget! God natt, xoxo/e.j ♥

Tisdag 22 Februari

Tidigt i morse skjutsa pappa in mamma och mig in till gävle och vi tog tåget därifrån till göteborg! Idag har vi hälsat på Emelie och Daniel, niice! Synd bara att man haft en dålig dag och inte varit på topp helt enkelt.. Hoppas de blir bättre imån, men de tror ja, imån får man ju hotellfrukost och shoppning står på schemat. Synd att man inte har så mycket pengar bara, haha!

Jaja, nu har man krypit ner i sängen och har sidenpyamasen är på, så nu ska jag fösöka få lite sömn. Men mamma snarkar ssåå -.- aja god natt, xoxo/e.j ♥


Deja vu

It’s my heart you’re stealing,
It’s my heart you take,
It’s my heart you’re dealing with,
And it’s my heart you’ll break!

:(

So much hate ...

känns fan som jag hatar allt och alla! eller näe, men jävligt många iaf.... förstår inte hur jag kan känna så mycket hat..



My Room

Nu är jag i stort sätt klar med mitt rum byte, fast är lite arg på mig själv nu... Jag har glömt knäppt kort på mitt gamla rum :( mitt älskade rum ! FAN DÅ! Men iaf, här är lite bilder på mitt nya rum :)



Och gaderoben


xoxo/e.j ♥


I wanted you to fight for me..

http://www.youtube.com/watch?v=zUZcewEwcmc&feature=related


Scott Talyor Idus once wrote .....

Scott Taylor Idus once wrote: Do not look back and grieve over the past, for it is gone. And do not trouble about the future for it is yet to come. Live in the present and make it so beautiful, that it will be worth remembering.


Tisdag 15 Februari:

Idag har jag inte alls känt mig pigg, febrig (fast inte haft feber), ont i halsen och ont i hela kroppen. Stannade därför hemma från skolan idag, blir nog hemma imån med, knaprat alvedon hela dagen..
 
Håller på att byta rum nu ner till källaren, vart klar med gaderoben idag :D Imån ska troligt vis sängen ner med ..
Åhh kommer sakna mitt rum uppe så mycket egentligen, jag älskar verkligen det! Varför kan jag inte ha det nere för :( För vill ha nere också, så skönt! Knäpper lite bilder imån så får ni se!

I thought we were good we were meant to be,
The way it turned out is still a mystery.... Fan kan inte saker och ting var enkelt för :( jag älskar dig..

Valentines Day

Hejsan, glad alla hjärtans dag alla ♥ hoppas eran varit bättre än min!
Min alla hjärtans dag har alltså inte varit som jag tänkt.. Hade sätt fram emot de lite eftersom jag aldrig haft någon att fira alla hjärtans dag med förut. Men fick inte göra det i år heller.... Usch är väldigt ledsen just nu, kan inte hålla tårarna tillbaka.. Vet att jag är värsta fjantig, men för en tjej så betyder den här dagen något.. Eller iaf för mig nu känner jag..  

Hade inte förväntat mig nå mycke på den här dagen, såå seriös är jag absolut  inte! Men någonting förvänta jag mig iaf... Inte ens ett gulligt sms har jag fått, och det hade räckt! ..  Men Absolut ingenting .. Har inte ens träffat min pöjk ... En dag hade jag bestämt mig föratt det var inte jag som skulle fråga om vi skulle hitta på något, den dagen var idag, men fick ingen förfrågan..

Men jag kanske förtjänar de här?

Aja vafaan ska sluta gnälla om de här nu.... Det är bara det att jag känner mig lite ledsen nu ...


....................

i need a miracle

Söndag 13 Februari

Hejsan :) Igår fick jag med Emma till Hoforsbacken, ÄNTLIGEN fick jag åka skidor! Som jag längtat. Hade sån tur att alex var sjuk så han skulle inte till backen, då fick jag låna hans täckbyxor. Perfect, eftersom jag har blivit för tjock för min egna -.- Nu vill jag ba åka hela tiden!

Igår var det dessutom 12 Februari, vilket betyder att jag hade namnsdag :) Så grattis till mig, och alla andra evelinor i efterskott dåra!



Ikväll blir de att åka hem till torsåker och det blir nog att jag är där hela veckan! Kör på sista veckan i skolan nu innan mitt 2 veckors långa sportlov :D :D :D :D

xoxo/e.j ♥

hofors ibk

Nej vart inget spel för min del, hittade inte mina matchshorts och tydligen gick det inte att få fram några man kunde låna !? jaja,  laget förlora med 4-7... Emma Larsson, Klara Ramstad och Emma Sjöstrand får en guldstjärna av mig, dom var duktiga dom! Det var dom andra också, men + åt dom jag nämnde :)

Nu ska jag äta lite popcorn, godnatt ♥


Fredag 11 Februari

Idag har jag varit och gymmat, gick väldigt bra! Ikväll är det match mot valbo hemma i Hoforshallen. Får se som man får vara med någonting eller inte.

Nu ska jag käka min kycklingsallad från hanssons, sen blir det att bege sig till samlingen!


xoxo/e,j ♥

Oh beautiful !

Bustier Dress SEK 399, Three Little Words - NELLY.COM

Bustier Dress SEK 399, Three Little Words - NELLY.COM

Åhh jag är kär! Den vill jag ha!! NUUU! Eller till sommaren iaf;)


blond&smart

ja då var man typ blond igen då.. men inte den blonda färgen som jag vill ha dock .. men blond..

Torsdag 10 Februari

Hellå! Är hemma hos syster och hjälper henne att baka, och snart ska hon slinga mitt hår! Blonds have more fun? right? Nelly springer runt och är så söt. Pussgurka!!!
Btw, nu äre helg för mig, ledig imån! Kroki målning hela nästa vecka , ledig veckan därpå (göteborg) , sen LOOOV!

Onsdag 9 Februari

Hallå! Har inget speciellt att skriva eftersom jag inte kan ladda upp bilder, hade tänkte skriva lite vad vi gjort i skolan på senaste tiden, men inge kul när man inte kan ladda upp bilder.. Så nu uppdaterar jag bara lite för uppdaterandets skull. Jag lever! och har ont i knä eftersom jag är så klumpig och ramlar på idrotten och landar på knät + höftbenet, skit svullet!


Nu ska jag se på due date med någon random? alex tror jag han hette !? ;)

godnatt xoxo/e.j ♥

dag 15 - mina drömmar

Ska jag skriva om mina drömmar jag drömmer när jag sover? eller vad jag drömmer om i livet? Haha måste ju vara om drömmar i livet!

Jag drömmer om att flytta till USA, vilken klyscha .. Men alltså det är faktiskt någonting jag verkligen skulle vilja göra, eller åtminstånde åka på en långsemester dit. Och plugga kanske? Hälst skulle jag vilja flytta dit med någon, tror inte jag skulle klara av att åka själv.

Sen drömmer jag om att bli helt oberonde av pengar, att ha hur mycket som hälst så att när man är ute och shoppar så behöver man inte tänka efter ''har jag råd med det här''. Att kunna köpa allt jag vill helt enkelt!

Och framförallt så drömmer jag att få en kropp som jag trivs i! Shakiras kropp, JA tack !

+ en förjävla snygg kille vill jag också ha!!! eller jusstia, det har jag ju redan ;)


L.A eller N.Y


the shakira body! loca loca!


snyggaste killen ! I love you, I do ♥


Torsdag 3 Februari

Hejsan! Hemma i torsåker nu, idag har jag bara varit hemma och latat mig, spelat lite sims har jag också gjort. Imån ska jag och mamma spela bowling med faster mona och kusin emma, det ska bli kul! Ska nog till skolan också, är klar med de arbeten som ska vara inne imorgon men åker nog in ändå, ska kika på lite grejer på stan!

xoxo/e.j ♥

shoes


Jag tror jag gillar dom här skorna från H&M, till ett par långa bruna bara ben! Blir mina, eller dina för 399 :-


dag 14 - min skoltid

Hoppar över dag tretton (den här veckan)...

Okej min skoltid skulle man kunna kalla rätt jobbig tror jag, alltså jag har alltid varit en riktig skitunge i skolan, som alla lärare hatade. Jag sa jämt vad jag tyckte och satt sällan still och pratade jämt!
Det började redan i ettan då jag var skit kaxig, minns lite grejer från förr som tillexempel en av gångerna då jag "somnade" på lektionen, och vägrade svara när fröken prata med mig så sa hon åt mig att gå ut från klassrummet, såklart så gjorde jag ju inte det, den insidenten slutade med att jag låg på golvet och släpades ut i fötterna från klassrummet.. En annan gång när jag var ute på vift så sa Astrid (fröken) åt mig att sätta mig i bänken, jag gick mot bänken och började försöka sätta mig i bänken, bokstavligttalat I bänken, och sa efter en stund ''jag får inte plats'', sen var man uppe och sprang igen! Det var i ettan det..

Sen vart jag lugnare när jag fick en lärare jag verkligen tyckte om, Inga-Lena! Världens bästa och snällaste lärare, henne var jag aldrig odräglig mot, för hon var den bästa! Men 3an vart en jobbig tid då hon vart sjuk och senare dog. Då fick vi massa vikarier som var helt knäppa i huvet tyckte jag, egentligen kanske jag bara var ledsen och var bestämd på att ingen var bättre än Inga-Lena.

I 4an och 5an var jag nog värst, jag var en riktigt arg unge som var riktigt jävlig mot mina lärare, fast jag tyckte och tycker fortfarande att vissa av dom förtjänade det, i 4an kanske vi hade 7 olika vikarier på en termin typ, och om jag inte gillade en så visade jag ju det, och sen snackade lärarna antagligen i lärarummet om mig så när vi fick en ny vikarie så hade ju den fått informationen att jag var en jävlig skitunge och var dum mot mig direkt utan att jag ens gjort något, fel av dom! och dom fick ett helvete! Jag minns att vi skulle få en ny lärare i 4an, jag fick henne att sluta efter en vecka!

I 6an slog vi ihop min lilla klass med den andra större 6an och vi fick en gemensam lärare som heter Maria. Maria hade jag respekt för, hon var en riktigt bra lärare tycker jag! Hon skulle kunna jämnföras med Inga-Lena, en riktigt snäll och bra lärare, som röt i ordentligt dom gångerna det behövdes. Precis så ska en lärare vara! Vi hade ett system då vi fick samla ihop stjärnor och efter ett visst antal fick vi belöning, en av dom var att vi fick åka till hennes stuga och övernatta. Vilken lärare skulle göra något så snällt? 6an var en rolig skoltid tycker jag.

Högstadiet vart ganska jobbigt, jag fick en lärare jag inte alls kom överns med, och det vart samma som när jag gick i 4-5an skulle jag tro, lärarna snackar och skaffar ingen egen uppfattning om mig utan är dum direkt. Så den läraren fick ett helvete med mig, hon behandlade mig dåligt och jag visade bara att hon gjorde fel och var lite koko. Minns när hon stog och skällde på mig och en i klassen bara ''varför skäller du alltid på evelina när det är något, som hon inte ens har något med att göra''. Då vart hon minsallt tyst och det var fler som märkte att hon inte behandlade mig rätt. Henne fick jag att sluta efter 1 år.

Nu går jag 1 året i gymnasiet på YA- fri i falun, med Mode/Styling inriktning. Jag kan inte säga att jag trivs i skolan, men tycker linjen är ganska kul!

Tänkte leta på lite bilder från min skoltid, och slänga in här! Får se om jag hittar något!


Tisdag 1 Februari

Angående bion jag och alex såg i söndags (Love and other drugs), den var liksom helt ok! Känns bara som så många filmer har samma koncept. Men det funkar på mig, jag berörs varje gång och blir kär i kärleken!
Hittade även ett par jeans när vi var  i valbo före, och eftersom jag är så dålig på att hålla i pengar när jag är i butiker och har pengar så vart de två linnen också, ett partparty linne som jag tänkte köpa till nyår, nu var det rea så då fick det följa med mig hem, nyår eller inte. Justia, en tröja och ett par örhängen vart de med :) 


Tshirt - gina tricot 149 :- , Jeans - BikBok 499 :-  Tröja - gina tricot 199 :-
(partylinnet hittade jag inte på internet, men det var från gina tricot för 299 :- 99 :- . och örhängerna som föreställde fjädrar från glitter 59 (osäker) :- )


Nu sitter jag i skolan och försöker hitta fakta om ett Fairtrade företag, Portocolonia! Men har kört fast lite granna just nu... Åt med moster Linda och Kusin Otto idag på lunchen, vart en lassagne på waynes för min del. Trevligt!

xoxo/e.j ♥