Göteborg's Shopping

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lördagen i GBG




Lördagen i Göteborg spenderades i Mölnlycke hos Rebeckas morbror och hans fru. Dom hade ett jacuzzibad så det lära vi ju prova, och det vart en riktigt succé för en livsnjutare som mig ;)  Förut hade jag inte riktigt tålamodet för att ta det lugnt eller vad man ska säga, men nu älskar jag att bada, basta, sola, sånt som jag tex inte hade tålamod med förut. Så nu tycker jag att mamma och pappa ska köpa jacuzzi!! 

Igår åkte vi hem från Göteborg, och att få träffa Thomas efter för många dagar ifrån han var guldvärt! ❤️ Min fina prins !  Har gjort ont i flickvänshjärtat att vara ifrån han. Det har gjort ont i mosterhjärtat också, så idag blir det ett besök hos Nelly och noel!! 

Fredag 27 September


I onsdags åkte jag och Rebecka till Göteborg, och jag har inte uppdaterat för att vi skulle överraska Emelie som inte visste att vi skulle hit. Men igår kväll åkte vi till henne och överraska henne så nu kan jag uppdatera och ha något att skriva igen. 

Just nu sitter vi alla tre på espresso house, har gått och kikat i affärer så nu sitter vi och vilar lite. Igår var vi på Ullared hela dagen, kan lägga upp sen vad jag har köpt :) 

xoxo/e.j ❤️


Nyfärgat hår

 
Igår kväll la jag i lite färg i mitt hår eftersom jag hade börjat fått utväxt.. Jag hade dessutom blivit väldigt ljust brun i mitt hår (som jag förövrigt gillade). Men ändå la jag i mörkare färg, som jag verkligen gillar idag!! Igår var jag missnöjd, men nu när det är plattat och volymat så känns det mycket bättre och jag gillar det mörka håret, man ser ju väldigt blek ut dock. Men skit samma, inte bara jag som blir blekare nu när det blir höst och vinter. 
 

Onsdag 25 September


Haha igår var jag hemma hos Erica och allt man stoppa i sig var nyttigheter, idag är jag på hemmaplan igen och här blev det en kopp te och två toast till frukost.. Nääästan lika nyttigt kvarg och mandarin right? he he.. 
 
Har precis kollat klart på säsong ett av New Girl på netflix och säsong ett var den ända som fanns... buhu! Hur kul som hälst ju, vill se meraa! Men om jag inte är helt ute och cyklar så går säsong två på tven nu, så får kolla då när det går på tven ist. 
 
xoxo/e.j ♥

Poledance Butterfly

 
Som titeln säger: BEST Pole Dance ever, jag alltså det här kan vara den bästa poledance framträdandet jag någonsin sätt! Helt perfekt! Hon börjar använda stången vid 1.20 så man kan spola fram till det. När man kollar på sånt här vill man ju ha en egen stång hemma.. Men när jag väl hade sparat ihop till en beställde Thomas och jag utlandsresan, och då fick hälften av pengarna gå till det, så nu lär jag spara liiite till. Sen så! Sen ska jag köpa en egen stång och bli riktigt duktig.. 
 

Tisdag 24 September

Brunch med syster: Omelett fylld med tomat,purjolök & skinka.
 
Just nu sitter jag hemma hos Erica och har precis ätit. Erica har åkt till Gävle så jag kollar till Noel, som bara sover och sover ♥ Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, en sväng till gymmet blir det nog iaf. Men sen vet jag inte.. 

 

NLY Trend

Igår när jag satt och gjorde det ''svarta collaget'' med flera plagg från NLY Trend så fastnade jag dessutom för dom här!! Jäklar vad snygga kläder de märket har. Fastnade lite extra för den röda klänningen som var superfin, och den gråa toppen som jag bara MÅSTE HA! Har letat så länge efter just den där typen av topp.
 

Fipplar med ny design

Har haft lösen på bloggen en stund nu för jag har fipplat med en ny design, som ni kanske ser? Jag är INTE nöjd än, små saker som jag inte får till, och jag blir tokiiiiiiig! 
Tex.  jag inte bort att rubrikerna är som länkar!? Jag vill ha dom svart.. Och här på sidan där bilden och de är får jag inte heller riktigt till de.. 
 
Orkar inte fortsätta just nu, får se om jag får reda på sakerna tills imån så kanske jag fixar det då :) 

Black brings sexy back!

 
Kvällens aktivitet vart att knåpa ihop ett collage, kläderna och skorna är ifrån Nly Trend!
 

Bästa låttexten på svensktoppen genom tiderna!

Sitter och lyssnar på svensktoppen och käkar frukost. Just nu håller dom på utser den bästa låttexten på svensktoppen genom tiderna. Och jag lära gå in och rösta på Om du lämnade mig nu med Lars Winnerbäck & Miss Li, herregud så fin låt det är ♥ 
 
 
 
 

Lördag 21 September

Hallå! Denna vecka har mestadels bestått av jobb, men också lite innebandy i falun, shopping och fest. Igår var jag på 20+20 års fest för Elin och Jonna, det var riktigt trevligt!!
Idag har det inte hänt så mycket, fått besök av Otto,Linda,Mormor,Nelly och Noel. Och nu ligger jag och kikar när Thomas spelar GTA. 
 
Slänger in senaste bilderna från instagram för att fylla ut inlägget ;)
Innan kräftskivan vi hade med familjen. 
 
Vin/mys kväll hos rebecka-
 
Church Street Saloon med Thomas en torsdag
Älskade glossybox! 
 
 
 
 
 

Efterlyser borttappade skor!!!

Ligger och mår allmänt dåligt här i sängen för att jag inte kan sova och för lite andra blandade småsaker.. Bl.a. Går några tankar åt mina skor som har försvunnit spårlöst!?.. Dom försvann på Rebeckas 20 års fest i juli (98% säker på att jag hade dom då), och sen dess har dom varit spårlöst försvunna, kan någon från festen tagit fel? Har jag tagit av mig dom på något mysko ställe? Har någon sätt dom!? Deras ägare saknar dom så det gör ont ... Fattar inte att jag kan vara så klantig ibland!! 
Duffy, stl 37 .. 


Vilse i tillskottsdjungel!

Hej! Jag har tänkt väldigt länge att jag ska börja med tex proteinpulver och någon form av fettförbränningsprodukter. Men nu när jag ligger och kikar runt på olika saker blir jag jätte osäker på vad man ska välja, vilket funkar bäst osv.. Så om någon som kan eller vet något om de här produkterna läser det här så lämna gärna en kommentar.. För jag vet inte alls vad jag ska välja..! 
 
 

One Whey® är ett av Europas mest sålda protein med en god smak, snabbt upptag och omatchat pris. Genom en advancerad filtreringsprocess produceras ett rent protein samtidigt som andelen laktos, kolhydrater och fett minimeras. One Whey® är perfekt för dig som vill ha marknadens förmodligen mest prisvärda och goda protein.

+ Accelererar muskeluppbyggnanden
+ Påskyndar återhämtningen
+ Välkända & älskade smaker
+ Tillsatta enzym för för bättre upptag

 

 

One Heat® A.M. är framtagen för att ge dig maximal fettförbränning och energi under dagen samtidigt som ditt sockersug elimineras. One Heat® A.M. passar dig som vill ha bästa möjliga förutsättningar för att fullfölja en planerad diet med en bibehållen hög metabolism och energi.

+ Ökad metabolism
+ Reducerat sötsuger & hunger
+ Motverkar muskelnedbrytning
+ Energi & fokus för träning

One Heat® P.M. är framtagen för att ge dig maximal fettförbränning under nattsömnen. Formulan innehåller ämnen som ökar fettförbränningen och bidrar till muskelåterhämtning under natten. Den unika formulan är helt koffeinfri, stör inte nattsömnen och verkar inte vätskedrivande. One Heat® PM är perfekt för dig som vill förbättra dina förutsättningar för de timmar på dygnet du själv inte kan påverka genom smarta kostval eller träning.

+ Ökad fettförbränning
+ Förbättrad återhämtning
+ Förhöjd sömnkvalitet
+ Minskat sötsug & hunger

Tartarus

Utvecklades för fitnessmodeller inför tävlingar och fotografering. Tartarus innehåller en rad nyckelingredienser som rosenrot, grönt té och hallonketoner. Tartarus ger dig den edge du behöver!

Duramax

Den ultimata under-träningprodukten. Ger ett välbehövligt tillskott av utvalda aminosyror under passet. Glutamat, taurin och arginin är centrala.

Protelux 360

Högteknologiskt proteinpulver med en unik mix av sex stycken olika proteinkällor. Detta gör Protelux 360 lämplig som proteintillskott när som helst på dygnet, som mellanmål, efter träning eller för att förstärka måltiden med mer protein. Protein bidrar till bibehållandet av muskelmassa vid diet och är det mest mättande av de tre energigivande näringsämnena (protein, kolhydrater och fett). Ta en proteinshake precis innan måltiden och se själv.

 

 

 

summer to fall

 

Påväg till mig!

Fast i svart! Jag har alltid velat haft nå liknande, men Primebootsen är för dyra för mig, så det fick bli ett par Johnny Bulls för 1.499 :- som är minst lika snygga! Fast dirket när jag hade beställt dom började jag tveka... Tyckte dom låga Johnny Bulls också var riktigt snygga..! Men när dom här väl kommer så kommer det nog kännas bättre, det är jag ganska säker på :) 
 
& dom här supersnygga (på alexandrabring iaf) träningsbyxorna är också äntligen påväg hem till mig! Har väntat och väntat på att dom här ska finnas att köpa, och igår såg jag att dom fanns för 299 :- så tveka inte en sekund. Hoppas att det är någorlunda bra kvalite också, men man kanske inte ska har så mycket krav när de är ifrån Gina tricot.. 
 

 

TURKEY2013