Tisdag 29 September

Hejsan :) Idag har jag varit med rebecka, hennes mamma, min mamma och rickard på brynäs frölunda . Rätt trist match , inge fart , inge slagsmål , ingen match helt enkelt .. Men det var kul att göra något :) Kul dag !
Haha jag tog kort på rebecka och tigern i pausen , vi letade på den där tigern för vi skulle knäppa kort !! när vi hittade på den springer vi efter , rebecka ba : tigern ! tigern ! kan vi knäppa kort ? Klockrent  !

Rebecka beskrev sin lycka ''Om jag hade fått MVG på ett prov idag så hade det här ändå varit bättre''


haha!

Nej nu ska jag kolla klart på One tree hill s.5 eftersom moatoa ska låna den i morgon . GodnatT!

xoxo/e.j ♥

Måndag 28 September

Tjoo!

ar precis kollat klart på tv'en för kvällen och nu har jag kurat ner mig i sängen . Svenska hollywoodfrurar vart det att se på idag. Maria m... Är klart roligast , haha , pamela xD

Och Anna Anka?vad tycker jag egentligen om henne ? Ena sekunden tycker jag om henne och andra absolut inte, Gillar att hon har sånt bra självförtroende och säger vad tycker . Men gillade inte när hon sa att barnskötaren var så avensjuk på henne , eller när hon var på ''ford'' och hota barnet, blir lite smått förbannad då alltså. Men annars tycker jag hon är bra , ärlig och allt, men det finns ju trots allt en gräns . Men tummen upp för anna anka jusst nu iaf (Y)





3månader♥

godnatt,xoxo/e.j!


Lördag 26 September

En seg, trött och utråkad evelina hära :/ Vad ska man hitta på en lördag som denna ?? Hade tänkt gått ut med Linn och hennes klasskompisar, men av vissa anledningar så lockar inte det .. Eller jag vill men samtidigt inte .. Åh vad ska man hitta på? Jag vill göra något !!!!

Får se om kvällen erbjuder något, Byee !

xoxo/e.j ♥

Fredag 25 September

Hejsan :) Hade ju sagt igår att jag skulle uppdatera bilder på mina nya springbyxor (x)) Men körde dubbelträning igår så kom hem sent och orkade helt enkelt inte uppdatera då , gör det nu ist !

Idag har jag varit i skolan -.- är hos erica nu och senare ska jag på 18-års kalas , Kusinvitamin anna fyllde nämligen år i Tisdags , Grattis :)
Hade tänkt att jag skulle ut och springa nu , men då lär jag duscha igen sen eftersom man ska på kalas , och det orkar jag inte .. hehe ^ Sen när man kommer hem är det förmodligen iskallt ute -.- Fast jag är bra sugen på att springa lite ... Men har för mig att erica sa att hon kunde springa med mig imorgon , så för blir dåra ..


hahahah !

Byebye , xoxo/e.j ♥

Onsdag 23 september

Hejsan :) Idag har man varit i skolan. Inte så värst dålig skoldag har det varit idag inte , en lektion individ/samhälle sen dubbeltimme matematik. Så sluta väldigt tidigt . Då gick jag till erica och fick nå ryck och börja städa mitt rum och möblera om , så nu har jag tagit ut soffan från rummet , och ist ställt dit en gaderob, lagt en ny matta . Nu fattas det bara en golvväxt ! picken över i !

Efter städningen vart det en trip till sandviken med mamma. Var in på intersport och köpte ett löparsätt . HAHA ! har sagt till mig själv att aldrig att använda ett såndant , men nu vart det så ändå . hehe^ (Lägger in en blid på det imånn)
Passa på att köpa en matta till rummet inne på rusta också , toppen !

Nej nu ska jag sätta i en film och njuta av mitt fina rum :) godnatT!

byebye xoxo/e.j ♥

Tisdag 22 September

Hejsan !! Åter igen en sån dag där allt känns så meningslöst , orkar inte med någonting .. så otroligt jobbigt !
Fast känner att jag är väldigt töntig eftersom andra personer har riktiga problem och mina problem är ingenting liksom , men ändå så sjuker jag i djup deprission typ och inte orkar med någonting (?)
aa vet inte riktigt vad jag ska skriva, byebye !


Söndag 20 September

Hejsan :) Sitter hos erica nu och har väldigt trökigt, väntar på alex som ör väldigt seg ..
aja idag har jag varit i gävle och kollat på innebandy dm , både damernas och herrarnas , gick en aning bättre för herrarna, de vann alla utom en som vart oavgjord , damerna förlora alla utom en som vart oavgjord.

Var även in på gallerian en snabbis , där köpte jag en stickad tröja , yeessss ! så viktigt! hehe^

Jusst nu skulle jag kunna somna när som hälst , så jag går väll ner och trycker på en film eller ngt , kommer säkert hiinna se klart innan segalexander kommer ;) haha !

Byebye xoxo/e.j ♥


the good kind

Do you know I cry?
Do you know I die?
Do you know I cry?
And it's not the good kind...


newhaircut


har uppsatt, men iaf ..


Torsdag 17 September

Hejhopp :) Igår hade jag ju tänkt att handla , hade planerat lite vad jag skulle ha . Tror ni jag hitta något eller ;O NEEJ !? blir så förbannad , vill ju in med mysiga höstkoftor och sånt i min gaderob nu , så hittar jag ingenting .. Så jag tröstköpte en T-shirt och lite underkläder på gina ..
Förhoppnings vis så ska jag in igen på Måndag , får se om det kanske blir gävle då ist .



Jusst nu har jag kommet hem från skolan sitter hos erica och väntar på att det ska bli träning snart ! så jag får åka hem till torsåker igen , och sova , är så hilma trött nu alltså , kanske ska ta sig en liten tupplur..
Skönt att imånn har man typ inga lektioner på förmiddagen , Samhällskunskap har jag efter lunch , får se om jag hinner med den , ska nämligen och klippa håret imånn, äntligen ska man klippa luggen lite , den är såå jobbig nu -.-

nej nu ska jag halvsova lite :)

byebye xoxo/e.j ♥

Onsdag 16 September

Hejsan :) Sitter hos erica och har vääldigt tråkigt .. Men erica kommer nog hem snart och då ska vi åka till sandviken, hon ska snacka med någon om jobb, medans ska jag passa Nelly ! Efter hon har varit där blire nog en trip till valbo , ÄNTLIGEN säger jag bara !! var typ hur längesen som hälst jag var och shoppa .. Men ska inte köpa specc mkt idag förde, någon stickad tröja hade jag tänkt iaf !

Men usch vad dåligt humör jag är på , har varit den dom tre senaste dagarna.. En stor anledning för detta är nog föratt det har gått så hilma dåligt på träningarna . Det är verkligen inge kul att spela när det går så dåligt som det gör nu .. Tänker på det hela tiden också ..
Sen skolan är också ett problem , idag tex på matten, aa först gav jag upp men sen skulle jag försöka igen, gjorde kanske 4 tal, höll på att klura på dom i typ 40 minuter, sen ska jag rätta, såklart är ju allt fel ! fan blir så förbannad , kan ju absolut ingenting.. åååå!

Nej nu vill jag att erica ska komma så jag får handla lite , då brukar jag bli glad :) alltid kul att komma hem med något nytt !

Byebye xoxo/e.j ♥

Måndag 14 September



jag älskar dig!



hejsan :) skola idag , sluta vid 12 typ , fint de ! Nu inväntar jag att klockan ska bli fem, då ska jag ner på hallen och träna lite. usch vill inte springa ute före , så hilma trökigt + att jag mår så illa då, fast när jag mår illa så springer jag fortare och då kanske man får mer träning (?) eller så försöker jag sitta och hittta positiva anledningar nu, vilket är ganska svårt , men aa .. Nej nu blire en macka till topmodel :)

byebye , xoxo/e.j ♥

Torsdag 10 September

Hejsan :) Sitter i skolan och vet inte vart jag ska ta vägen , hittar inte någon ;o

Efter skolan i dag blir det antingen gymma med erica eller innebandy träning .. Har inge lust att träna innebandy idag + att jag inte har någon klubba och skor i hofors :/ 

aja, byebye ! xoxo/e.j ♥ 

090909

Tjennare :) Idag har man varit i skolan, och efter skolan har jag varit lite med alex ♥ ehm just nu skulle jag vilja kolla på film, men eftersom andreas jobbar natt så ska jag sova uppe med erica och där får jag inte kolla på film .. typiskt ! känns som en svår kväll att somna , specc utan film .. aja , man lär väll försöka dåra .. god natt !


lektion, hehe ^^



Alltså shit tusen tack ;o
känns inte som jag kan ta emot den ..
fast den luktar ju så gott :)
men ändå!!  o m g !

 


xoxo/e.j ♥


Måndag 7 September

Halåj , en lite snabb uppdatering nu på kvällskvisten ..

Är hemma i torsåker nu , har varit i skolan idag , mäst håltimme och sånt , sen när man väl har lektion så somnar man.. och snälla klasskamrater som man har sitter och kastar sudd på en , inte föratt jag kände något då men fick reda på sen . tokar !

Träning vart det efter skolan, gick inte så bra på springningen , det hände en lite olycka om man kan kalla det så ? men sen vart det bra , känner ingenting nu :o så var väll inge farligt antar ja ! Fast jag börjar känna migrän syndrom (?) har lite konsitgt ont i huvet och ser suddigt i ögonvrån ;/ bäst jag går och lägger mig nu ! godnatt!

iloveyouyouyou!

xoxo/e.j ♥

Söndag 6 September

Hejsan :) Har varit med och spelat damlagsmatch idag, spelade inte så mkt men lite blev det iaf. Vinst med 6-4 vart det , en rätt spännande match vare faktiskt.
Imånn äre skola, har idrott , gillar inte idrott nuförtiden , usch ! Finns inte mycket jag gillar nuförtiden .. men one tree hill och musik <3 melove!

aj vad ont det gör i hjärtat , hela tiden ...


Fast aa det här är ju bara såå kul :) hahahah så söt ! xD

GodNatt xoxo/e.j ♥


Torsdag 3 September

Hejsan :) Sitter hos erica och ska nog koka på lite nudlar nu före träningen, efter träningen blire att kolla på herrmatch (?) med lite folk =D Kul att kolla på innebandy , jappjapp!

Annars har jag bara varit i skolan och på stålringen och kikat runt när barnen fick prova på olika aktiviteter. Och förövringt så har min klass verkligen damp, shit alltså , alltså det är kul men ändå .. Alltid någon gång under dagen skrattar man så man gråter , haha !

Nej nu ska jag koka på nudlarna annars får jag håll på träningen :) byebye!


Lilltjejjen ska med på Innebandy idag och fick ta på sig
finkläder, men tror erica gick upp och bytte om på
henne tror ja , för det såg ''för obekvämt ut''..
Hon vill väll också vara uppklädd ibland ??
Såå söööt :D loveyougirl!


xoxo/e.j ♥


Onsdag 2 September

Hallåj ! Sitter på datakunsap nu, vart klar så tidigt med mina uppgifter (tsss) så nu kikar man runt lite på annat. Alltså mamma kommer bli så sur när jag skriver det här , men jag gör det ändå .. Jag ångrar så mkt att jag har bytt till björkhaga... Fast alltså om jag inte hade bytt så hade jag nog ångrat det också , men iaf ...  Fast jag har ju kul på rasterna iaf, ha ha.. Jag kan ju aldrig bli nöjd ja -.-

Nu ska jag gå och skriva in mitt schema i min kalender, sen efter det blir det svenska , sen slutar jag .. yeey!

byebye xoxo/e.j