Fredag 28 Februari

 
Sista dagen på fitnessfighten, känns bra och dåligt. Lär försöka hålla i med ungefär samma saker, jag är långt ifrån där jag vill vara.. Imorgon ska jag knäppa kort och mäta mig och se vad som har hänt! Hoppas att det har hänt något i alla fall, annars kommer jag bli SÅ besviken. Har ju verkligen gått in för det här.
Imån ska jag till Linn för lite mellomys med henne och Emma (fina bilden), då ska jag minnsan köpa mina bublizz, peacemärken och ferraribilar och unna mig!! Det ska bli gott, som jag har längtat ;)  
 
Just nu är känslan typ: Jag önskar jag hade ett liv.
 
Stoppar där, godnatt ♥

Onsdag 26 Februari

 
Sjukling här- Dagen har bestått av inrednings och kläder kik.. Med tre dagar kvar av fitnessfighten så blir jag sjuk .. Antar att det är någon form av influensa, har ont i hela kroppen är illmående och har ont i huvet .. Suck!! Så idag har jag fuskat, blir ingen träning, sen har jag druckigt blåbärssoppa och ätit en kaka.. Tror att kroppen kan behöva lite socker när man är sjuk, eller så intalar jag mig det bara, känner mig lite bättre i alla fall. 
 
Hoppas på att vara piggare imån, skulle behöva åka till sandviken och handla målarfärg.. Men det visar sig.

Bye bye brownie


Nu så är jag äntligen påväg att bli blond igen! "Mellanlandar" i färgen på bilden, på mig ser den lite orange och rödlätt, en väldigt varm blond färg. På mig ser det lite tokigt ut, eftersom jag är blek och blåögd, kan tänka mig att på en med lite mörkare hy och mörkare ögon så skulle färgen va jätte fin. För det är en fin färg! Men inte på mig, men I slutet av mars ska jag färga igen, och då kommer det förhoppningsvis bli så som jag vill, lite kallare slingor men absolut inte ultrablond. Man kan ju inte gå från blondt till brunt på en färgning, så det här är min mellanlandning :)

cant remember to forget you

 
Snygga snygga snygga Shakira!! ♥

Söndag 16 Februari

 
Just nu är jag vääldigt sugen på lösgodis!! Dom tre sorterna ovan är mina favoriter och om jag inte körde fitnessfighten just nu så hade jag lätt åkt till affären och köpt en påse med dom här i + några till sorter.. 
Men nej nej ... Så får det inte bli. Istället får jag gå upp och fixa lite matlådor inför kommade vecka!. 
 
xoxo/e.j ♥
 
 

Söndag 9 Februari

En helg som har varit helt åt helvete om man tänker ur fitnessfightperspektiv.. Så fort dom vardagliga rutinerna försvinner så drabbas maten. Samt träningen denna helg.. Har bara ätit frukost och middag både lördag och söndag.. Och ingen träning. Så nu ska det faktiskt bli skönt med en ny jobbvecka! Nya tag!!! Och nästa helg får jag se till att vara mer förberedd med maten. 

Denni Wing Top

 
Jag har nästan slutat kolla på kläder på tex nelly bara föratt inte köpa så mycket onödigt när man har pengar.. Vill ju spara så mycket som möjligt till annat! Men just nu ångrar jag att jag inte varit in på nelly på ett tag och inte upptäckt denna underbara tröja!! Nu är det helt slut, men hoppas på att dom ska få in den igen, för jag vill ha den! En enkel vardagströja med lite extra liksom. Och i stället för att tatuera änglavingar på ryggen så kan jag ju köpa mig denna, blir lite billigare och enklare att bli av med ifall man tröttnar ;)
 

Fredag 7 Februari

Fredag, Så skööönt!! Som jag har längtat till denna fredag nästan hela veckan, bara utav den lilla anledningen att jag varit fruktansvärt trött denna vecka. Vet inte om det är pga fitnessfighten eller om det är för att man jobbar och går upp vid sex tiden. Trött har jag i alla fall varit och det ska bli skönt med sovmorgon imån.
 
Förövrigt så sliter jag snart ut mitt löshår, så trött på det just nu! Har blivit risigt och jag vill börja färga mitt hår blondt NU! Just nu går jag med världens vidrigaste utväxt, men eftersom jag ska bli blond så vill jag inte slänga i en brun färg nu och slita på håret. Tur att det är mösstider ;) Ska beställa medel så att det blir lättare att ta ut håret, så kan jag ta ut det nästa vecka.. Men har lite ångest för det också, jag älskar ju att vara långhårig.. och hur mycket av mitt egna hår kommer försvinna.. Hjäälp..
 
Gamla och nyare bilder, blond! Jag trivs och ser mig själv som blond, så så fort jag fått ur mitt löshår ska jag bli blond igen!
 

Onsdag 5 Februari

Jobba,äta,träna,sova.. Så skulle man kunna beskriva mina dagar. Ibland blir jag orolig att jag äter för mycket, det känns iaf som så när man äter frukost - mellanmål - lunch - mellanmål - middag - mellanmål.. Men förövrigt kring fitnessfighten så känns det bra! Idag till mitt mellanmål på förmiddagen åt jag laktritspulver för första gången, och dra mig baklänges vad gått de var! Låtsades att jag var på Time och åt hallonsorbet + saltlaktits kulglass ;) Smakade som sååå ♥ Så om man blir gottissugen någon gång under den här månaden så tror jag absolut det lidrar det. 
 
 

Dag 14 matlådor med lax,råris och grönsaker är förberedda. Förövrigt har den här dagen gått ganska bra förutom att lunchen råkade hoppas över. Men frukost mellanmål och middag har jag lyckats fått med i alla fall, och träningspasset har jag också gjort.. 
 
Under helgen har jag inte gjort något speciellt alls. Idag har jag tillexempel bara tränat och lagat mat, sen har jag bara varit hemma.. Imån kanske jag ska lura med Thomas och shoppa lite.. vi får see!
 
xoxo/e.j ♥