Söndag 26 Juli

ojojoj åter igen vääldigt dålig uppdatering ;/ har inte varit hemma på hela förra veckan typ <3! Kommer nog inte bli så mkt uppdatering på ett tag nu heller ..

Har väll inte gjort så himla mkt , fira emelie i söndags , överaskningsfest , det var dit jag skulle sist när jag uppdatera.. I onsdags var jag på crusing i falun, Igår var jag på emelies födelsedagsfest en snabbis uppe i fjällstugan.. Annars har jag inte gjort så mkt annat, mys bara :)  


en glad tjej :)

Nej nu ska jag upp till hofors igen :)<3

xoxo/e.j ♥



DAGENS:

låt:  Ram Jam - Black Betty 

Söndag 19 Juli

nu har jag uppdaterat lite bilder !

Hejsan :) Idag känner jag mig mkt bättre , gjorde jag redan senare på dagen igår!  därför så gick jag ut med rebecka och linn och kika lite på torsåker igår kväll , vart typ fest överallt ;o i torsåker , shhiiet ! men vi höll oss hos ohlsons och på bygdegårn , men för min del vart det bara en snabb vistellse (?) var inte så jätte kul :/ men roligt att träffa lite folk iaf ! fannny , hähä :)

Idag ska jag upp till hofors, kan inte säga riktigt än vad jag ska göra trorja ;o får då allt bli senare eller ngt :)

GRATTTIS JENNIFER CLIFFOORD ! 16 år idag :) <3





GÅRDAGENS:

humör:
  Trött ..
problem: inte så många ;p
kläder: min klänning från bikbok <3 + leggins!
plus:  träffat folk
minus: fick ingen skjuss till hofors.
frisyr: vanligt utsläppt
låt:  Warrant - Cherry pie 
händelse:
 när fanny skullle in på toaletten genom fönstret :D   
planer: inga .
gårdagens drog: ingenting.
gårdagens måste:  Bli frisk!  
saknad:   <3
önskan idag:  att få skjuss upp till hofors 
ser fram emot: <3



Cause I'm sick and tired,Of always being sick and tired...

jag hatar att vara sjuk!



Neelllly <3

Fredag 17 Juli

Jaaa men självklart så vart man ju sjuk idag då :( usch, har varit konstigt sjuk idag också , typ som jag aldrig känt förut. Har typ haft huvudverk, yrsel, varit väldigt svag i kroppen och haft ont i hela , feber och frossa .. Men alvedon på det så känner man sig mkt bättre , men jag lura mig själv tidigare och trodde jag vart frisk , men sen när alvedonen gick ur så ville jag bara döö :/ uscha !   

Men jag har färgat utväxten idag iaf , man har fått något gjort iaf ! Och nu vill jag åka med Eric & Andreas till hofors , men jag får inte för mamma ....... känner mig bra nu igen, men det är för alvedon kanske ;p ? men ååååh jag vill uppP!!!

byee ! xoxo/e.j ♥



DAGENS:

humör:
  Trött och Hängig
problem: Massor!
kläder: Morgonrock..
plus:  Färgat utväxten!
minus: SJUK :@
frisyr: vanligt utsläppt
låt:  Gary Jules - Mad wolrd
händelse:
 ingenting.  
planer: Åka till hofors,<3.
dagens drog:
 Halstabletter och alvedon.
dagens måste:  Bli frisk!  
saknad:   <3
önskan idag:  att jag skulle bli frisk eller dö!
ser fram emot: <3



Torsdag 16 Juli

Hejsan :) Idag har det blivit bilbingo igen, men idag vart det i hammarby med Annica och Rebecka . Men ingen utav oss vann , skit bingo säjer jag bara , haha !
Usch jag börjar känna mig tjock i halsen , men jag har käkat 7 vitpeppar korn för att inte bli sjuk, för jag får inte bli sjuk , inte nu ;O




aja, liten snabb uppdatering, håller på att fixa lite med sims nu :) byebye!

xoxo/e.j ♥



DAGENS:

humör:
  trött.
problem: börjar få ont i halsen :/  
kläder: jeansleggins och en shorta.
plus:  har tränat idag!
minus: att jag inte vann något på bingon..
frisyr: bulle
låt:  Bow wow wow-I want candy (kevin shields remix) 
händelse:
 haha jadu .    
planer: Bilbingo med annnica och rebecka .

dagens drog:
 vindruvor var gott ;)
dagens måste:  färga håret!
saknad:  <3
önskan idag: Att jag skulle vinna på bingon!  
ser fram emot: typ.. helgen kanske !

Onsdag 15 Juli

hejhopp :) lite dålig uppdatering kanske , beror på att jag har varit hos erica andreas och nelly dom senaste dagarna , men igår åkte jag hem till torsåker igen .
Idag har jag varit i malmjärn en sväng med erica andreas och nelly. sen typ vid 5 åkte jag och mötte jennifer som cykla från hofors, vi drog vidare in till storvik på bilbingo , men ingen vinst vart det :( 100 kr ut i sjön!  tviii!  men man var bra nära några gånger , både jag och jennifer !




nu sitter jag här vid datorn och har snackat med emma i typ en timme och lite mer , 1 och en halv typ , haha och vi säger nästan ingenting bara sitter och lyssnar på varrandra när vi snackar med oss själva , haha :) men jag lära snacka lite med jäntan som åker till turkeey tomorrow , inte dåligt avensjuk man är då !!!

nej undra om jag ska kolla på benjamin buttom igen , ååh det var verkligen en sån bra film , välidigt seg , men bra :D han blir ju så snygg också <3 me love brad pitt ! raawr!

byebye , xoxo/e.j ♥ 



DAGENS:

humör:
  glad!
problem: ser ut som en alvedon, som andreas skulle sagt ;)
kläder: lite olika, på förmiddagen shorts och blus, sen på kvällen vart det jeansleggins och ett linne typ!
plus:  att jag fick åka ut och röra på mig idag .
minus: att jag inte vann något på bingon
frisyr: vanligt, platt !
låt:  James Morrison - This boy !
händelse:
 idag har det hänt rätt mkt roliga händelser .    
planer: Bilbingo med jennifer .

dagens drog:
 Dricka, vatten,vatten och läsk!
dagens måste:  dumsuga på rummet!
saknad:  <3
önskan idag: Att jag skulle vinna på bingon!  
ser fram emot: typ.. helgen kanske !

11 Juli 04:20 @rebeckap.

Hejsan :) sitter hos rebecka på löklan, haha ! emma har gett upp nu sover, rebecka har också typ gett upp, om hon inte går och tar något och äter, för nu gnäller hon hur hungrig hon är ! Jag är iaf i topptrim , kanske för att man låg uppe halva natten igår åh , kunde absolut inte sova . så då vakna man ju sent också , halv 2 närmare bästemt ;o jises, så länge har det inte blivit på ett bra tag lär jag säga , vet inte ens om det har hänt förut , haha ! men så vart det iaf.




Idag har det varit mat och spel hos mamma och pappa , mina pokerkunskaper förvåna mig ;) men min svaga sida är defentivt pokerfacet . det är en övningssak , haha !

undra vad man ska hitta på imånn då ;o ? blir väll inte mkt antar ja , mkt sova kanske .. + att jag lär sätta ihop stationera datorn som jag rev upp igår ;/ drygt! men jag är envis som en gammal get , så är det bara ! 
 
byebye! xoxo/e.j ♥

Torsdag 9 Juli

Hejsan! Igår vart det valbo igen , skulle övertala mamma att köpa telefonen åt mig , men hon vägra att ens följa med in på telia, låter lovande det här :/ Jag fick med mig en supersnygg klänning hem igår iaf ! fast ett litet problem, man får inte äta före man ska använda den, då putar magen och då syns det så bra ..haha . 



den är lite kort ;o

men jag ska faktiskt ha leggins under :)
 
så pappa kan andas ut !



Det var för någon dag sen det var Michael Jacksons begravning , gud vad sorligt det var .. Specc när hon tjejen som var hans kompis prata , när uscher sjöng och när dottern tog farväl från pappa sin  , var längesen jag grät så mkt faktiskt ;o shiit !  


buuuhuuu!

Nej nu ska jag nog hoppa in i dushen , byebye !

xoxo/e.j ♥

Måndag 6 Juli

Hejsan :) Idag har jag varit i valbo med erica,andreas och nelly . Hittade faktiskt lite saker, En strandtunika,en klänning, en shorta och ett par leggins , får se om bilder kommer upp sen nån gång . Något som jag mer hittade i valbo men som tyvär inte fick följa med hem var en mobiltelefon , jag har behövt en mobil länge nu , men har inte velat köpt någon för jag har inte känt mig säker på var jag vill ha , men nu är jag helt säker , har hittat mitt livs kärlek !! den är helt perfekt verkar det som , en musiktelefon med bra kamera , åååå så perfekt för mig ! kan inte bli bättre , jag måste helt enkelt ha den !


där är den, måste ha måste ha ! käärlek <3

för övrigt så har jag kommit in på skolan i falun ;o shit det trodde jag verkligen inte . men det gjorde jag , men nu är ju bara den stora frågan vill jag gå där ? eller jo det vill jag , men jag vill inte vara borta heeela dagarna föratt man lär vänta på buss eller tåg , liksom åka tidigt på morgonen och komma hem sent på eftermiddagen/kvällen :/ sen är jag ju väldigt feg också , vill bara kunna pallra mig till falun flytta dit och gå där , men man är ju inte rik heller , tyvär :( fan!



DAGENS:

humör:
  glad
problem: är så fattig
kläder: Leggins & vit&blå ranidig tunika
plus:  brunsåsen på los som....
minus: att jag inte fick min telefon
frisyr: vanlig + hårspännen
låt:  Hardcore vibes-rave allstar
händelse:
 inget specc .  
planer: valbo med syster andreas och nelly.
dagens drog:
 ?
dagens måste:  köpa en klänning  
saknad:   solen
önskan idag: att jag hade alla pengar i världen !
ser fram emot: inget specc .



byebye ! xoxo/e.j ♥

Torsdag 2 Juli

Hello ! Idag så kom emma jag och jessica upp till edsken , inget oväder inträffade . Så idag har det varit steek , me love <3 Emma jävla skitunge är ju brun som en , aa jag vet inte vad .. men hon är jätte brun ;o själv är man ju lite rosa, inte ens det , varför kan inte jag få färg för , jag blir så jäävla förbannad!


baby love<3

Nu ska jag lägga mig och kolla på Benjamin Buttom :) bradpitt,I have a feeling that I will dream great dreams tonight ;)
byebye!

xoxo/e.j ♥



DAGENS:

humör:
 Glad
problem:

kläder: Bikini. Jeansshorts och T-shirt.
plus:  SOL
minus: Är blekast i kommun typ .. 
frisyr: toffs
låt:  Johan Palm - Emma-Lee x)
händelse:
 emmas bränna ;p  
planer: Dra upp till edsken!
dagens drog:
 Glasss
dagens måste:  steka
saknad: <3  
önskan idag:  att åka till valbo .
ser fram emot: fredag & lördag





Onsdag 1 Juli


Hejsan!
Idag hade emma jag och jessica gå till edsken och sola å bada lite, men på väg dit så vart den regn och åska, så gick hem igen, har setat på ericas altan och bara snackat lite .

Igår gjorde jag typ ingenting , följde med mamma och pappa på crusing, sen åkte jag upp till hofors , då gick jessica och jag ut och gick sen stog vi och dansade på gatan , haha , var så himla mkt mygg så man kunde inte stå still, då vart man typ uppäten, så vi stod och dansa, sen när man kom in var fötterna verkligen kolsvarta, intresant ojaa jag vet ;)


pappa hade namnsdag igår !


mina svarta fossingar..


Nej nu ska jag typ göra något annat ..... byee ! xoxo/e.j ♥




DAGENS:

humör:
seg och borta
problem:
min mage ;s
kläder: jeansleggnins och vit t-shirt.
plus:  ?
minus: att det börja regna och åska
frisyr: vanligt
låt:  Joe Jonas - Gotta find you
händelse:
 inget specc .  
planer: Dra upp till edsken med jessica och emma ..
dagens drog:
 ?
dagens måste:  ingenting..
saknad: <3  
önskan idag: att det var stekväder.
ser fram emot: fredag & lördag