Fredag 30 December

Hejsan :) Idag har jag varit till Gävle med Antonia,Emma & Jessica. Jag hittade äntligen en billig skinnjacka i Mc-Modell , SOM JAG HAR LETAT! Vart överlycklig när den dessutom fanns i min storlek, jag brukar ju aldrig ha tur när det gäller sånt..
Men iaf, så kommer jag hem nu och klickar in på H&M's hemsida, då finns en annan jacka där som kostar lika mycket, som jag tror jag tycker är snyggare !! Fan ! Jag visste att när jag hittade något att det skulle vara för bra för att vara sant .. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra, beställa hem den andra och lämna tillbaka en första , eller bara behålla den jag har nu .....
Den högra är den jag köpt... Åh hur ska man göra? Vilken är snyggast?


Bor i Emma Sjöstrands lägenhet för hon är borta över helgen, och det är lika skönt varje gång!
Nu har jag tänt ljus, fyllt på godisskålen och myst ner mig i soffan ♥

Kvällsmys

Med Nelly , Emma & Antonia :)


Torsdag 29 December

Hejsan :) Ångest över att dagarna går så fort och lovet snart är sluut , jag vill ha meera!!! Men det är ju inte riktigt slut än, ska iaf hinna kolla på bio nån dag, och åka till Falun någon dag. Skulle vilja äta på curchstreet någon dag också, men vette fan om pengarna räcker till till det ..

Idag ska jag med Nelly till badhuset, får se om man badar eller om man bara kollar på.. Tveksamt och det känns nå vidare bekvämt att gå i bikini ..

xoxo/e.j ♥


En sommarnatt! saknar sommaren, nu är julen slut så ge mig sommar!

Lady in red

Kul att klänningen man beställde till juldagen kom i går ... Nej det suger fan ! Blir nog så att jag skickar tillbaka den .. Den är ju hur fin som hälst men jag vet inte när jag kommer använda den , känns sisådär att slänga ut 400 kr då .. Men den är ju så fin..

image descriptionimage description

 


God Natt



Såå jaa nu ska jag hoppa i säng och kolla på några avsnitt One tree hill ♥ Imån ska jag vara barnvakt åt nelly en sväng, det blire nog en tripp till valbo med Jennifer - my gad, får se hur de kommer gå, tvivlar på att vi kommer vara ensamma där ..  


slänger in en till låt som spelas jämt i mina högtalare för tillfället ♥

xoxo/e.j


Måndag 26 December

Då var denna jul över .. Jag har haft en bra jul, trevligheter och massa julklappar !!!!



lite utav de jag fick - fick 2 Carolina Gynning glas, burkar/skålar med text, drinkbok,biobiljetter, miniralfoundation och pengar/presentkort också . Kanske glömt något nu också .. Men jaja, jag är ASNÖJD med allt! Tur att man är snäll så man får många julklappar ;) 


Min fina one tree hill samling bara utökas ♥ 


Titanium Cover



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


GOD JUL

Puss och god jul alla ❤ nu sitter man till bords och ska precis hugga in !


Torsdag 22 December

På väg till Valbo med syster Erica , sista julklapparna ska inhandlas ! :)


Onsdag 21 December

Första dagen på jullovet ! Jag älskar lov ♥♥♥ fast vem gör inte det ? hehe..
Igår vart det läggdax sent, som resulterade till sen uppgång imorse, men väl uppe så åkte mamma och jag till Hofors och fikade på Hanssons och handlade lite .
Nu sitter jag uppe hos syster och vi ska väll hitta på något, sen blire nog lite mys med några av mina underbara vänner. Haha jag emma och antonia åkte till donken igår kväll och det kan nog ha varit det roligaste donken besök jag någonsin varit med om !! Haha alltså Antonia och Emma , vilka jävla stjärnor !

The dress

Hejsan! Jusst nu sitter jag och kollar på klänningar på internet i hopp om att hitta något till juldagen eller nyår, man vill ju ha något nytt på sig då! Har fallit för en klänning som Fanny visade mig tidigare idag, tyvärr finns den bara kvar i large , och tror det blir för stort :/ ÅH, DEN VELA JAG JU VERKLIGEN HA! Hittar så mycket annat i klädväg, men inga party kläder :S  


Haha Emma ❤

Åter igen roliga sms från Emma :D


Today im wearing this

Home from school , bf-kväll ikväll, funderar på om jag ska sitta och jobba rester i skolan då !


Målar lite bara

Som vanligt så kan Jag kan inte sova ... Så nu har pennan åkt fram. Blir så sugen att köpa riktiga grejer till målandet, sen vill jag lära mig att rita skuggor så det ser bra ut, det gör det aldrig i mina teckningar :( känns som man aldrig utvecklas ...

Btw, Syns det vem det är på bilden då?


Söndag 18 December

Hejsan! Igår övertalade Emma mig att gå ut, vi skulle åka till Sandviken men vi missa bussen , haha! Eller missa och missa, vi trodde det skulle gå en men det gjorde det inte det, så vi stannade kvar i Hofors, ingen höjdarkväll kanske.. Emma och jag hade kul först iaf, sen när vi "missa" bussen så gick det utför för kvällen .


Systrarna Larsson och moi, Haha man kanske ska fundera över en ny pose snart :*


Tjej-versionen !


Quod te non occidit, te durat


Listan ... DAG 19

Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – En perfect helg för mig
Dag 21 – Min favoritresa
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det pinsammaste jag någonsin gjort
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Vart jag hälst skulle vilja vara just nu...

Åter igen dyker denna lista upp och byggs på, började för typ ett år sedan med den, och det är inte klar , hehe ;)

Men i alla fall, vad ångrar jag? Jag ångrar allt för mycket kan jag säga.
Finns så himla mycket saker jag ångrar, saker som fortfarande trycker inom mig och får mig att må dåligt var och varrannan dag .. Försöker att inte tänka så mycket på det som en gång varit, för att det just får mig att må dåligt.. Och det finns ju inte så mycket jag kan göra åt sakerna längre... Men ibland åker tankarna tillbaka i alla fall..

Det finns också mycket jag ångrar men som jag fortfarande kan göra något åt, tillskillnad från det saker det handlar om i texten ovanför. Jag kan t.ex. ångra att jag inte spederat så mycket tid med min Mormor och Farmor genom åren, älskar dom så mycket , varför hälsar jag på så sällan ..?
Jag ångrar att jag inte åkt och hälsat på Jennifer i Umeå än, något jag tänkt på allt för länge och inte gjort det ännu.. Men som sagt, det är saker jag kan ändra på, det måste jag!


Detta är en bild på en Evelina som jag inte gillar så mycket!


Julbord hos syster

Julbord hos syster Erica med Emma , Sandra , Susanne och Sofie :)


from my wishlist ...


Långt hår ❤



Satt i löshåret igen, även fast det är hur slitet som hälst.. Men jag trivs så himla mycket bättre i långt, ska nog köpa nytt efter jul !! För är tveksamt om man ens kan ha mitt som jag har nu i, det är så ruskigt slitet ... Får se hur länge jag har det i !


bilder från lagfesten

Här kommer lite bilder från lagfesten i Lördags:

image description


♥ MUSIC ♥


Favorit! pepp


Torsdag 15 December

Hängig och massa plugg ... Inte allt för kul eller -.-


from my wishlist ...



Jag är i desperat behov att nytt mineral foundation och concealer !! Jag har tidigare använt bare minerales (medium - medium beige). Men jag skulle kunna prova något nytt, om det finns billigare alternativ, bare minerales är ganska dyrt, vet inte om jag själv kommer kunna fortsätta använda mig av det pga priserna.. Allt tar ju slut samtidigt dessutom -.-


just nu



Nyss hemkommen från skolan, Lucia firande idag och har tryckt i mig 4 lussebullar redan, kan kanske bli fler ;) hehe, är ju bara lucia en gång om året ! Lirat lite hockey på idrotten idag också, nu är jag slut i benen, mer än vad jag redan var ....


TOP OF THE POPS !


Torsdag 8 December

Kvällen igår på Göransson arena var toppen! God mat, grym underhållning och roligt sällskap :) 5 av 5 !

Just nu sitter jag i systers lägenhet som jag förövrigt bor i nu medans hon är i Göteborg. Håller på frysa ihjäl, har stått ute och sållt fika med klassen på tomtekväll. Självklart ska det vara verkligen ISKALLT just idag bara för att man ska stå ute.. Ska hoppa in i duschen nu och värma upp mig lite! Hade tänkt gå och köra bodypump, men jag vågar inte gå dit själv :( får bli next week! taggad på lite bodypump det faktiskt.


åååh hittade en gammal bild, från 2009. Då man var smal och hade nytt och fräscht löshår. Lär köpa nytt hår!!

Ser ut såhär ikvälls

 

(skulle laddats upp igår innan jag åkte till sandviken)

 


Onsdag 7 December

Håller på att förbreda mig och ska vilken sekund som helst bege mig till sandviken för Julgala ! Julbord och brolle , GREAT! Fick biljetter av Arcmetell och har dom absolut bästa platserna ;) Tar med mig min matglada vän Linn . Kul att göra något än att bara sitta hemma och glo på tv :D

Slänger kanske in någon bild !

xoxo/e.j ♥

Hundtricket

Haha sitter och glor på Hundtricket just nu. Kan nog vara den roligaste svenska filmen ! Så kung :D


Tisdag 6 December

Hejsan :) Nu sitter man i skolan och har håltimme, tänkte ta tag i en rest nu så man kan bocka av något ifrån listan! Sen slutar man rätt så tidigt idag, då ska jag åka och jobba lite på arcmetall. Känns bra att jobba och tjäna pengar.
 Ikväll äre nog a-lags match (hockey) också, brukar bli att man drar och kikar på den :) adjö!



xoxo/e.j ♥


Söndag 4 December

Hejsan :) Igår firade vi Emmas 18 års dag, men förfest hemma hos henne, sen drog vi vidare till falun - Etage !
Överlag så var det en kul kväll, det enda tråkiga var väll att Emma inte hade lika kul som mig .. De var synd! Men nu är hon ju 18 så det blir garanterat fler krogrundor :D

Nu sitter jag hemma och funderar på om jag ska göra någon rest från skolan .. Njaae, får se hur de blir med den saken..

xoxo/e.j ♥


Torsdag 1 December

Hejsan :) Min dag har bestått av skola + jobb. Imorse gick jag upp halv sju!!! Det är så skönt när man väl gör de, då kan ta det lugnt, hinna äta frukost, glo lite på tven och så .. Men det förstör resten av dagen då man är pisstrött och sover på lektionerna, men esch, får ju närvaro iaf :)  

Annars då .. Njae not so good, vet inte vad det är för fel med mig, massa känslor som spökar och jag mår inge bra ... Ångest över skolan osv.. Känner att jag håller på att falla ner i det där svarta hålet igen, vet inte vad jag ska göra för att orka kämpa emot ..
Eller så har jag bara inte mått dåligt på ett tag så det är helt enkelt dags att göra det igen, grina ut sig lite :) Det har man ju gjort senaste dagarna, kan börja gråta för minsta lilla saken , och sen finns de väll lite allvarliga större saker också som gör att en tår kommer ibland också, men det är sjukt hur känslig jag blivit igen.. Men jag får skylla mig lite själv känner jag också ..

Längtar tills Lördag iaf!!:D


Wanna be that girl again :)


Den första december