IvyRevel

 
Lite fina kläder från Ivyrevel jag skulle vilja ha, älskar det vita linnet!! Det enda som skiter sig för mig med det linnet är bh'n.. Ser ut att gå för långt ner på ryggen.. & jag måste ha bh.. Suck.. Dom allra finaste topparna och klänningarna lär man vara utan bh. Bh banden förstör .. 
 

Lördag 29 Juni

Hejhej! Klippet jag la ut i förrgår är alltså när min Thomas sjunger, han visste inte om att jag spelade in.. Tycker han är ganska duktig jag, dom där höga tonerna är ju omöjligt för en annan att sätta!
Jag och prinsen från när jag gick på bal ♥
 

Just nu är jag hemma själv för mamma och pappa har åkt i väg med husvagnen över helgen, Thomas han är och jobbar så han kan köpa mycket grejer till mig som jag vill ha ;) 
 
Ikväll kommer några av mina tjejer hit på vinkväll. Jag ska övertala dom att spela kort, lärt mig ett nytt kortspel på fritids som är jätte kul att spela när man är flera personer. Sen hoppas jag inte att Thomas ska jobba ikväll eller åtminstånde inte sent ikväll så jag får sova ensam i natt.. 
 
 
 

Titanium (acoustic) - TemmeC


Torsdag 27 Juni

Hallå! Idag har man varit tillbaka på ett utav de jobb jag brukar vara på ibland, och imån ska jag också vara där, hääärligt! Fick lönebesked idag och vart positivt överraskad, såå skönt med lite pengar på kontot..
 
Just nu ligger jag hemma i sängen och funderar lite på framtiden, ska jag våga göra några skrämmande val eller ska jag bara låta det vara... Man brukar ju faktikst säga att man kommer ångra dom saker man inte gjorde... Kanske  kommer bli så i detta fall? Usch, nu vart det jobbigt ;) 
 
 
Håll utkik på bloggen ikväll, kanske åker upp något roligt! Som kan tas bort lika fort, eller kanske inte.. Det visar sig ;) 
 
 
 
 

Just nu!

Så här ser det ut för mig just nu, härligt att vara ledig dagar som denna!


25 Juni

För dåligt uppdaterat märker jag! Men men , så kan de bli ibland.. 
 
Igår följde jag med Erica valbo för hon skulle ha lite grejer. Fick faktiskt med mig två saker hem jag också! En sport Bh och ett par sportshorts(?) från gina tricot. Sportbhn har jag kollat på allt för länge men blivit så snål jämt och inte köpt den, men nu när den var på rean så passade jag på! Kände lite så med shortsen med, jag har inga shortsben och just den här modellen brukar sitta sämst av alla! Men nu när dom var på rean så fick dom följa med hem ändå, jag har ju alltid velat haft sånna.. 
 
 
Idag är jag ledig så nu ska jag ut i solen och hoppas att man får lite färg innan dagen är slut, är sjuklligt blek just nu!
 
xoxo/e.j ♥
 
 

Zlatan Ibrahimovic

Haha alltså Zlatan är ju så rolig! 
 

För ett år sedan..

Fick för mig att jag skulle kika i bloggen vad jag gjorde för ungefär ett år sedan.. Inte för exakt ett år sen, men för cirka ett år sen har jag lagt in denna text i bloggen:
 Det är brutalt vad kärlek kan göra med en. Vad människor kan välja att göra med en. Ärr sitter kvar så djupt. Inte allra minst på kroppen, men i hjärtat, i själen. Vart jag än går får jag höra små små röster som säger att jag aldrig kan lyckas. Och att ta emot komplimanger är nästan omöjligt.

Jag känner hur hjärtat sviker när du lägger dina armar runt mig. Jag hör hur jag skriker när du kysser mina läppar. Jag känner hur fel det är men saknar förmågan att säga nej, jag blir förlamad och girigheten vill ha mer. Jag är inte mig själv i din famn, jag är ingen. Ingen att älska eller att dela sitt liv med. Jag är bara någon som är där för stunden.
 
Hur kan det kännas exakt lika dant idag, som om ingenting har ändrats.. Kan inte varit mycket som har hänt under ett år inte ;)
 
Jag för ett år sedan. 
 

Studenter

Den 13 Juni var det student här i Hofors. Kusin vitamin Andreas tog studenten, Jessica, och massa andra såklart! Antonia tog också studenten då, men hon tog i Gävle så fick tyvärr inte vara med och se henne springa ut.. Grattis till alla! Slänger in lite bilder från Hofors student: 
 
 
 
 
 

Härliga lördag!

Hejsan! Kom hem för ett tag sedan från en supermysig kväll vid sjön med Antonia, Jessica och Emma. Grillade lite korv, pratade och bara njööööt. 
För övrigt så har det varit en bra dag, varit på cirkus med mamma,pappa, Nelly och kusinen Otto. Hälsat på hos mormor där moster, morbror och kusin nummer 2 Linné var.
Nu är jag nyduschad och ska kika lite på Paradise Hotel Damnark, sen sova. Godnatt! 
 
 
 
 

Prom2013

Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från balen som var förra veckan! Kom ju i klänningen, gick ner typ 4 kilo, och måste ha minskat ganska mycket runt om eftersom det gick inte alls och få igen den först och sen gick det lätt som en plätt. Skönt! Men gick säkert upp de lika fort under helgen i Göteborg, burgerking ♥ haha! 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SUMMERBURST!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag 9 Juni

Hejsan!Hemma efter en helg i göööteborg. Helt slut i kropp och själ nu kan jag meddela, Uppdaterar med lite bilder när jag har fått in dom på datorn. Nu ska jag duscha och hoppa i säng! 

Undressed

 
make a gif at gickr.com
Hey my name is
Whatever you call me
So lets get undressed
Cause you  look a little lonely

Lördagen

 
Bilder från i lördags då emma, antonia, jessica och jag samlades hos jessica för en myskväll med ost, vin och frukt! Huur trevligt som helst var det och måste absolut göras om. Kvällen avslutades dessutom med årets första dopp! 

Fina syster och bebis!

Fick knäppa lite bilder på syster idag som är höggravid! Faktiskt riktigt nöjd med resultatet, utan systemkamera och allt. Men det är väll inte så svårt att det ska bli fina kort när man har en fin syster att knäppa på :)