Fredag 29 Juni

Idag kom mamma hem med en present till mig, ett linne som jag velat haft huuur lääänge som hälst! Jack Daniels linne. Är så glad, det är så snyggt!! Tack mami ♥
 
(mitt ser inte riktigt ut som på bilden, på mitt är det inte så stora armhålor)
 

L o v e

Det är brutalt vad kärlek kan göra med en. Vad människor kan välja att göra med en. Ärr sitter kvar så djupt. Inte allra minst på kroppen, men i hjärtat, i själen. Vart jag än går får jag höra små små röster som säger att jag aldrig kan lyckas. Och att ta emot komplimanger är nästan omöjligt.

Jag känner hur hjärtat sviker när du lägger dina armar runt mig. Jag hör hur jag skriker när du kysser mina läppar. Jag känner hur fel det är men saknar förmågan att säga nej, jag blir förlamad och girigheten vill ha mer. Jag är inte mig själv i din famn, jag är ingen. Ingen att älska eller att dela sitt liv med. Jag är bara någon som är där för stunden.

Hehe...

 
Jag fick i alla fall alla rätt :)

Onsdag 27 Juni

Hejsan :) Kom ut från duschen för en stund sedan, har scrubbat, rakat och grejjat så nu känner jag mig riktigt ren och fräsch! Inte varje dag jag scrubbar mig så när man väl gör det så känns det riktigt bra. Vardagslyx!
 
Då när jag lyxar till det såhär vissa dagar använder jag produkter från The body shop, lite dyrare (för min ekonomi iaf) och lite bättre. Sweet lemon luktar jag just nu, och det fick jag av min moster m.familj i födelsedagspresent.
 
 
Nu ska jag fortsätta med att inte göra någonting, kanske slår på en film eller nå. Det visar sig! xoxo/e.j ♥

Midsommarafton!

 
 
 

Lördag 23 Juni

Hejsan! Midsommarafton spenderades med massa tjejer hos Rebecka och efter det gästis ! Riktigt lyckad kväll för min del, hade jäkligt kul :)
 
Idag tar jag det bara lugnt, mamma och pappa har lite festligheter här så umgås lite med gamlingarna ;)
 
Glad Midsommar alla !
 
 
En bild på mina fina vänner från förra midsommarafton!

Onsdag 20 Juni

Hej :) Idag har jag varit i Uppsala hela dagen med Emma och Linn, Linn skulle på någon grej om högskola så Emma och jag fick följa med som sällskap i bilen. Medans Linn var på sitt gick Emma och jag på stan. Fick med mig ett par shorts och ett nagellack i favoritfärgen just nu, samt tre trosor från gina tricot!
 
 
 

HJÄLP!!

Köpte bikinin nedan från stylebytyra och jag har några funderingar som jag hoppas någon har något bra svar på :) Jag köpte XL på denna bikini för att jag visste att dom skulle vara lite småa i storlekarna! Överdelen är helt ok, lite stor men ändå helt ok, till skillnad från underdelen som jag tänker mig att det aldrig kan vara en XL. Jag vet att jag har stor rumpa (fullt medveten om de), att dom är låga i modellen samt småa i storleken, men så jävla små kan dom bara inte vara eller så stor rumpa har jag inte. Inte för att vara XL. Eller så kan dom de!? Det jag undrar, om någon har köpt lika dan och hur stor/små era trosor till den var? Tell me about it, eller släng in en kommentar, skriv på sms, facebook vad som hälst!!! //en desperat evelina som inte vet hur hon ska göra med en skitsnygg bikini.


Överdelen som sitter helt ok, trosorna vägrar jag visa hur dom sitter, för dom täcker varken fram eller baksida x)

Hiss eller Diss !?

Hiss eller diss på dessa skor? Jag kan inte bestämma mig... För två dagar sen tänkte jag Usch fyfan! Men börjar redan kanske ångra mig.. Jag vet faktiskt inte om jag tycker det är snyggt eller inte...




Studentpresenter!



Tack så mycket för alla fina studentpresenter!

Dipped dyed hair

 

Varit och klippt mig idag, klippte bara ur luggen lite sen färgade jag i lite rosa i topparna :) Men det kommer tyvärr gå ur ganska snabbt, gillade det ganska mycket faktiskt !


I love it


Söndag 17 Juni

Hola! Idag har mamma och jag varit på loppis på logen i Torsåker. Fick med mig två fotoalbum hem, ett stort för 20 :- och ett litet för 10 :-. Skit bra! Tänkte framkalla och sätta in bilderna från student och bal i det stora, och jag får se vad jag gör med det lilla :)


Såhär såg albumen ut :)

Nu sitter jag och väntar på att one tree hill ska börja på femman klockan 17.05 ! Sen kommer Thomas hem och då blir det väll massa mys bara ♥♥♥


Summerburst

Sitter hemma i tvsoffan och mår verkligen psykiskt dåligt över att inte vara på Summerburst just nu!! Fyfan vilket jävla drag det är.. Åhhh började till och med gråta en skvätt när David Guetta körde Epic, SKIT BAJSKORV VAD GÖR JAG HEMMA !? Jag vet flera bekanta som är där och det gör också ont i hjärtat, att dom får vara där och ha så jävla kul medans jag får sitta hemma i soffan och gråta. NÄSTA ÅR, jag säger då de, nästa år är då fan jag också där!!!!!


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!



Fyfan vad jag är bra ;)


Lördag 16 Juni

Hejsan! Har försöka uppdatera bloggen flera dagar, flera gånger om dagarna dessutom! Men min dator är helt cp, när jag har gjort typ hälften av inläggen stängs datorn av, vet inte varför de blir så jämt.. Men nu sitter jag vid bärbara datorn så nu ska det funka iaf.

Tänkte tacka alla för uppvaktningen på min studentdag! Tack för alla fina presenter ♥ (har bilder på alla presenter på min dator.. ska prova ladda upp sen, får se hur de går)
Jag hade en riktigt bra studentdag och kväll, så tack till alla som gjorde den dagen och kvällen grym!!

Ikväll blir det hemmakväll all alone, eller one tree hill och jag :) Mamma och pappa är och fiskar och sover i husvagnen.
&Thomas är i göteborg över helgen han, saknar min fina .. ♥




Fotboll och ostbricka!

Fotboll och ostbricka med mamma, pappa och Thomas ❤


Prom 2012


Tisdag 5 Juni

Morsning korsning! Jag kan inte sova ... Somnade kanske vid halv 3, vaknade 3, somnade igen och vaknade halv 5, sen gick det inte att somna om.. Så nu ligger jag uppe i tvrummet och kikar lite på tv.

Balen är idag, kanske därför jag inte kan sova? Fast just nu känner jag mig inte nervös, har inte gjort de i natt heller, men ändå kan jag inte sova.. Jag kanske är nervös egentligen, haha jag vet inte. Typsikt Evelina att inte veta sin känslor, haha..

Gud kan egentligen inte fatta att balen är idag.. De vänner som står mig nära vet att jag planerat och längtat till min bal ända sen jag var jätte liten, och helt plötsligt är den dagen här! Lite sjukt.
Det är tråkigt på vädret, men jag hoppas att det blir bättre och att det blir uppehåll.




Undra hur jag ska se ut ;)


Gym!

Laddar inför ett gympass med systeryster !!!