Mössan

Jag har inte gillat sån där mössa med stor boll med på huvet, tycker det ser nå otroligt töntigt ut.. Men när jag såg den här mössan som Carolina Gynning har så vart jag liiiite kär, gillar jag enormt mycket, den är ju hur fin som hälst!! Någon som vet vart den kommer ifrån? :)btw : Visste ni att Carolina Gynning är gravid? Det har i alla fall jag missat helt och hållet :O men det tycker jag är jätte kul iaf, grattis till henne och sin snygga Alexander !


en eftermiddag med en häst

Dåliiga bilder (utan blixt)

En historia om mig och Gilmar


Här är hästen jag skulle rida på, han hette Gilmar!


Han var inte beredd när det första kortet togs, han vela ta en ny och drog på ett smile !


Här lipar Gilmar åt mig , lol xD


chillar lite.


Redo att rida !


Tisdag 29 November

Hejsan :) Idag ska jag rida för första gången !!! Jag är så närvös men också så förväntansfull så jag nästan spricker!! Men Jag är rädd att jag inte kommer våga när jag väl står där.. Som jag sagt tidigare i bloggen så har jag ju alltid varit livrädd för hästar. Och jag är nog de fortfarande också, men jag vill så gärna inte vara det.

Klockan två ska man infinna sig i stallet. hjääääälp!

from my wishlistUpptäckte denna bok ifrån Kenzas blogg, och den finns nu med på min önska lista. 149 :-


Emma Larsson 18 År

Idag är det en stor dag !!!! Både för mig och min bästa vän Emma, hon fyller nämnligen 18 år idag. Jag har längtat så jävla länge till denna dag, känns nästan som att det är jag som fyller år xD

Men iaf.. Grattis du underbara vän ♥ Finns ingen som du, du är bäst! Kom ihåg de!


Yesterday

Igår samlades jag,emma,antonia,johanna och rebecka hemma hos mig för lite party. De var fest på byn så vi drog till gästis och dänsa lite! Det var en kul kväll, synd bara att Emma inte följde med ut :/ tror de var så att Rebecka söp ner lilltjejen .. Som för övrigt inte är så liten längre, just nu är hon officiellt 18 bast :D

Såhär såg jag ut igår, förd i en klänning från bikbok :


from my wishlistJag samlar på Carolina Gynnings glas. Så sånna önskar jag mig. Vin-glasen är det jag vill ha ! Jag har redan två stycken, och det är ''She's the one'' och ''Make peace''. Så vilken hälst av de andra önskar jag mig i Julklapp :)


är på fest


Today im wearing this


I COME BEFORE U

Då var det åter igen dags att försöka sova ... Går som vanligt inte alls -.- Ååhh jag måste sova !! Jag vill sova någon gång tack !! Ett under att man ens orkar .. Om man nu kan säga att jag gör de ..


bob marley

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect and I don't live to be. But, before you start pointing fingers, make sure your hands are clean."


from my wishlistNågot som jag mer vill ha jätte gärna är ett Presentkort från Make up store! Men det är ett alledes speciellt present kort. Ett sådant man får en sminking + välja produkter för det beloppet presentkortet är på! Extra viktigt är att det är ett just sånt! Vill jätte gärna ha en sminkning!!

Typ såhär kanske det ser ut :

Är osäker på om det måste kosta 495 :-


Today I was wearing this


Dianna Agron

Om jag fick chansen att knäppa med mina fingrar och byta utseende samt kropp med en kändis just nu så skulle jag välja Dianna Agron. Herre gud vad fin hon är! Så naturligt fin och oskyldigt söt!!
Jag har alltid svarat Shakira, Megan fox eller Kate Beckinsale på denna fråga förut.. Men undra om jag inte hällre väljer Dianna Agron..


InstagramHejsan :) Nu har jag börjat använt appen instagram! Så nu kan man följa mig där också: evelinajoensson , såklart;)


from my wishlist!En sak som är given på önskelistan ♥♥♥
http://cdon.se/film/one_tree_hill_-_s%c3%a4song_8-11716315


Off to training


Jon Kortajarena

Gaah , hur snygg !?


from my wishlist
I NEED IT !!!!! Är osäker på om jag ens kommer kunna hålla mig ifrån att köpa det till jul !! Jag är en sims freak, och jag hade Sims 3 på datorn förut , men kunde inte ha det kvar.. Men jag bara måste ha det ! Det finns nog på de flesta spelbutiker, och på http://cdon.se/spel/the_sims_3-897946 , för 199:-


11 , läskigaste numret

Kolla på nedanstående, det är lite märkligt ... och det blir värre mot slutet ...

1) New York City har 11 bokstäver

2) Afghanistan har 11 bokstäver

3) Ramsin Yuseb (en av terroristerna vid Twin Towers 1993) har 11 bokstäver

4) George W Bush har 11 bokstäver

Detta hade kunnat vara en ren tillfällighet, men det blir mer intressant ...

1) New York är den 11:e staten

2) Flight nummer 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11)

3) Flight nummer 77, som också rammade Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11)

4) Tragedin skedde 11 september, eller också känt som 911 (9 + 1 + 1 = 11)

5) Datumet är likt US emergency services telefonnummer 911 (9 + 1 + 1 = 11)

Fortsätter tillfälligheterna? Läs vidare ...

1) Totalt antal offer på flygen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)

2) 11 september är den 254:e dagen på året ( 2 + 5 + 4 = 11)

3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11)

4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers-tragedin.

Men nu kommer det som är ännu märkligare ...

Den mest kända symbolen för USA, efter Stars & Stripes, är örnen.

Följande vers är tagen från Islams mest helaga bok, Koranen:

For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle.The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and whilesome of the people trembled in despair still more rejoiced:For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace.

Det var vers nummer 9.11 i Koranen.

Tror du fortfarande att det är en ren tillfällighet?
Prova nedanstående och se vad som händer ...


Öppna ett Microsoft Word-dokument och gör följande

1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är flightnumret på det första plan som rammade Twin Towers.

2. markera Q33 NY

3. Ändra storleken på texten till 48

4. Ändra fonten till Wingdings1Något som inte har med 9/11 att göra.. Men som gör siffran 11 ännu mer läskig.. Om man tar det året man är född och plussar det med hur gammal man e så blir de jämt 111 eller 11 om man är liten :O prova själv!


Ännu mera innebandy

Hallå:) just nu sitter jag på arena jernvallen med syster Erica och Susanne och kikar lite på innebandy , står 6-4 till aston nu och tredje perioden ska precis köra igång !

Denna helg har man varit lugn och kört fulla människor. Nästa helg är det också tänkt att man ska vara lugn, men det kan mycket möjligt ändras , men vill spara till Emma fyllt 18 , den 3 december - då ska vi göra Falun osäkert , jag läääääängtar !!!!


Lördag 19 November

Hejsan :) Just nu sitter man och väntar på att mamma ska bli klar med maten. Sedan ska jag upp till Hofors och kolla på innebandy med Emma. Och ikväll ska man stå i gaderoben på folkan med Emma och Fanny, har hört att Nanne Grönwall kommer till stan.

Nej nu ska jag kila , xoxo/e.j ♥

Två fina svartafrån nelly.se


den 26 augusti 2011

Haha, bilder från den 26 Augusti 2011 när Emma, jag och Rebecka vart rastlösa en kväll, freescht körkort också!
from my wishlist!Dåå köör vi igång med min önskelista ! Snälla tomten, jag vill ha ett par hörlurar :) Har alltid velat haft ett par rosa från märket skullhead, men det verkar som dom inte finns längre? Jag hittar dom inte på internet iaf, men dom ser iaf ut såhär:Men om dom inte finns så skulle det duga med ett par vanliga hedliga koss porta (?) som troligtvis säljs fortfarande på de flesta elektronik affärer, för ca. 250 :- . Dom ser ut såhär:


from my wishlistSnart är det jul igen, och mamma har bett mig att lägga in de jag vill ha , så snart kommer ni se denna bild mycket igen. Bara så ni vet!


Onsdag 16 November

Idag har man fått undan en rest iaf, och börjat på en annan ! Alltid någonting, men det är inte lätt inte, sitter säkert flera timmar med en simpel sak ... Men jaja ... Imån ska jag stanna kvar efter skolan och jobba ikapp engelskan, men hjälp av Daniel. Great!
Imorgon är det nationella prov också , Svenska B . Känns ju sisådär, eller åt helvete rättare sagt, men jag ska göra mitt bästa! Mer kan jag ju inte :)

VARFÖR KÄNNER INTE MIN DATOR AV NÄR MAN SÄTTER I TELEFONEN I DATORN !? JA BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD, SKA BYTA UT TELEFONJÄVELN IGEN, BARA MASSA KRÅNGEL! Fast den är ju bäst iaf ♥ haha, jag älskar verkligen min Iphone.
Love is putting up with someone's bad qualities because they somehow complete you.
Så känner jag för min Iphone! haha.

Nu ska jag hoppa i säng så jag kommer upp imorgon bitti! Slänger in den ett klipp, från festivalen Tomorrowland. Dit skulle man då inte tacka nej till att få åka, blir helt till mig av att bara kollla :


ÅHH, TA MIG DIT!!!


Tisdag 15 November

ALLTSÅ DÖÖÖÖÖÖ SKOLAN DÖÖÖÖÖ!!!!!!

Alltså jag sitter verkligen med gråten i halsen, (pfft gråten i halsen, bölar förfan) det går verkligen inte för mig att ta tag i de rester jag har.. Det växer en sån stor ångest i mig att jag inte får undan någonting ... Jag försöker verkligen börja ta tag i dem, sätter mig upp , kollar vad jag ska göra, försöker hitta faktan , sedan... stopp... Jag kan ingenting och jag förstår inte vad jag läser .. Restlistan man har är inte kort heller..

Slutet på förra veckan kände jag hopp, att jag kunde ta tag i mina rester för att få ta studenten .. Men nu när jag sitter här och ska börja och märker att jag inte kan ett piss så känns det hopplöst, och studenten känns åter igen så långt borta, utom räckhåll dessutom ..

Man brukar säga att tanken är värre än verkligheten, i mitt fall är det tvärtom! Jag tror att jag kan, jag känner att NU ska jag ta tag i det här. Sedan när det kommer till krita: Stopp och helt hopplöst ..

Vissa är gjord för skolan, vissa inte ...


try walk in my shoes

Walk a mile in my shoes, see what I see, feel what I feel. Then maybe you'll understand why I do what I do.. 'till then, don't judge me!

Lager 157

Igår var mamma och pappa på lager 157 , då fick dom med sig det här till mig :

Tackarr❤


världens bästa pappa


från min dopdag (tror jag)

Grattis på fars-dag världens bästa pappa ♥


complicated

We ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us, love the ones who hurt us, and hurt the ones that love us.....
ååhh turkiet.. ta mig tillbaka!


Söndag 13 November

Hejsan! Nu sitter man och laddar till match, är ganska taggad, men förstår väll att det hinner övergå till nervositet, och då går det ju i vanlig ordning åt helvete.. Men så får de inte bli !! Nejnej, nu ska de gå bra !


 


Lördag 12 november

På väg på kalas , farmor Gudrun fyller år ❤❤❤

ps: så fort jag lag ifrån mig telefonen igår vart jag helt inne i filmen som gick på fyran , Cinderella man! Den var verkligen grym, hur bra som helst !!! Var riktigt spännande , jag var skit nervös större delen av slutet av filmen. Absolut en av mina favorit filmer nu, så ett tips om ni inte sätt den, se den!


Time to say goodnight !

Vart förlust för Falun idag mot Storvreta med 1-4 , tråkigt !

Nu ligger jag i sängen och glor på nån film som går på 4an , cinderella man tror jag den hette! Den verkar vara bra , men är inte speciellt inne i den, fipplar mest med telefonen .. Som nu ;)

Men nu ska jag nog sova, börjar svida lite i ögonen nuuu .. God natt ❤❤❤


En dag med hästar !

Nelly var så modig och till och med mata hästen med morötter , men hon vågade inte sitta på den :)

 


111111

Hejsan! Äntligen fredag igen.. Denna vecka har varit en dålig skolvecka, men nästa vecka ska bli bättre och veckorna framöver, jag måste ta tag i skolan nån gång..

Nu sitter jag hemma och väntar på att få åka till Falun och kika på Innebandy, Superligan, Falun - Storvreta :) Före matchen blire nog MAX också, höjdpunkt!


haha, mamma kom och dryga ..


Torsdag 10 November

Hej :) Idag har jag följt med Erica och Nelly ut i skogen och kollat på hästar. Åhh jag vill verkligen bli häst tjej, någon som behöver hjälp att sköta sin häst kanske??? Vill vill vill ! Fast jag kan absolut ingenting, men man får väll lära sig. Vet iaf att när man mäter en häst så säger man mankhöjd och att dom är dräktiga i 11 månader (tror ja, nu vart jag osäker). Haha !Nu ska jag käka, och ikväll äre fysträning! Adjööö :)

xoxo/e.j ♥


Onsdag 9 november

Hemma hos Erica nu och glor lite på one tree hill . Ska snart bege mig mot hoforshallen för lite innebandyträning !

Lär berätta att idag var nog första gången på länge jag vart klar med en uppgift under lektionstiden , bra där Evelina!


Tisdag 8 November

Har precis kommit hem från hockeymatch , kikat med Emma .
Nu ligger man i soffan hos Erica med tända ljus en godisskål och kikar på desperate housewives <3


Hickstead

Alltså jag blir så sjuukt irriterad på folk som skämtar och så om hästen Hickstead's död ... Speciellt nu när jag vet lite fakta. Man har ju olika intressen, och även om det bara var ett djur så är det ändå inte så bara ! Har sätt videon från när hästen får hjärtattacken, och jag fick verkligen en klump i magen .. Tycker att alla bara kan va tyst med komentarer som , mer hamburgekött osv.. Man är olika, har olika intressen och gillar olika saker helt enkelt!
Jag gillar inte ens hästar, är livrädd för dom, och har alltid hatat hästar , för att dom är så stora ;) Fast under senare tid har jag velat bli häst tjej, men kan inte för att jag är allergisk :( Men iaf, nu kom jag av mig av ämnet lite granna.. Avslutar med ett ord kort och gott, Respekt!
Värsta predikan :Dbtw. skottlossning i Hofors tydligen ;o men man är van ....

Måndag 7 November

Gokväll! Ligger i syster lägenhet och glor på bästa underbara One tree hill , Erica sover i Torsåker och jag sover hos henne. Skönt, då kan man sova lite längre imån bitti!

ussch en låt som absolut inte fick komma på oth kom nu, buuhuuu .... Jimmy Eat World - Hear you me !Jajaa, nu ska jag hoppa i säng. Om jag sover över imorgon kommer emma bli toookig, och de vil man ju inte ;) godnatt!


Halloweenbilder

Kommer lite bilder både från göteborg och hofors! Synd bara att lyckats radera hälften av bilderna från Göteborg :(

Göteborg:

Mina systrar :D Zombibrud och grekiskgudinna!


Lekar!


Jag och Erica


alla!

Hofors:

Emma och jag var Judit och Judit!Båda halloweenfesterna var hur kul som hälst!! Tråkigt att inte min judit kunde följa med mig in på folkan, hon är ju fortfarande för ung :/ Men 28 November, DÅ JÄVLAR! Årets halloween har iaf varit det bästa, grymt!


smile though your heart is aching...En låt som är hur bra och skön som hälst !! Känns i hela kroppen när man lyssnar på den , käär ♥♥♥


Bilder från göteborg!

Här kommer det bilder från när jag var i göteborg och hälsade på syster Emelie .. (Inte maskeraden, kommer sen , ska kolla på tv nu)


HAHA, grymmmt!


Makeover

Är hos Emma och fixar inför imånn! Hahaha just nu fixar Rebecka håret på na xD


Michaela Forni once wrote ..

Snaaaart ska jag sova .... Innan jag går och lägger mig vill jag bara säga något, till dig som tappat hoppet, till dig som har det tungt just nu.. Jag tror knappast man är ensam om att man tappar hoppet ibland... Fast jag kan känna att just jag är fel person att skriva detta , men alltså jag tror på andra, typ . Eller hur man ska säga..

 Michaela Forni :
Folk tror nog alltid att man klarar sig så bra själv när man visar sig stark. Att man tar all skit. Att ryktena inte biter eller kommentarerna inte känns. Att det man får höra inte gör ont eller att hans namn inte fortfarande är en kniv. Ingen som förstår att hela staden fortfarande är ett minfält.
Allt känns. Men jag måste vara stark för att överleva. Det är därför som blicken är svart och sen kan människor skvallra hur mycket de vill om hur dum eller hård eller elak man är, men det handlar bara om ren och skär överlevnad efter en sorg större än allt annat.
Och till alla er som tror att man inte klarar det. Man gör det. Man skrattar tillslut. Man älskar igen. Man börjar leva utan att man ens inser det själv. Glöm inte bort det. Jag klarade det. Du klarar det. Vi klarar det. Tillslut inser man att denna smärta man tagit sig igenom har gett något väldigt fint - en styrka man aldrig trodde att man hade. Känslan av att vara en stark människa.grus i ögonen

Herre gud så trött jag är ! Men vela uppdatera först, har dock inget speciellt att skriva men ändå...
Idag har jag åkt skridskor på friåk med kusinen Emma och faster Mona, gjorde jag i måndags med. Det är roligt, men jag blir ju inge bättre på att åka, man är verkligen bambi på hal is ... Varit i Gävle + Valbo också med min bästa vän Emma, nu är halloweenoutfiten klar! Lite tveksam...men det kan bli roligt!

skön låt btw!


Antonia Norling 18 år !Min vän Antonia Norling fyllde 18 år igår ! GRATTIS TILL HENNE !!!
Är rädd för att våran vänskap är över nu med tanke på alla gamla bilder :D Haha har säkert miljader som dom första fyra bidlerna på datorn !
Den sista är ganska ny, och jävlar vad snygg min 18åriga vän är
Hoppas du hade en bra födelsedag igår :) love youu!!


Dress

Och den här klänningen !!!! Som syster hade på Halloweenfesten som grekisk gudinna:


Shopping in GBG

Det jag fick med mig hem från göteborg :)


Stolt moster

Alltså jag är sådan stolt moster till denna underbara flicka !! Nelly Emelina Jönsson ❤